Σκύλοι δάγκωσαν μέχρι θανάτου 4χρονο αγόρι στη Ρωσία

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε το παιδί

Screenshot 2021 04 20 123111 Ρωσία

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ρωσία. Ένα αγοράκι μόλις 4 ετών βρήκε φρικιαστικό θάνατο, καθώς δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά ενώ έκανε αμέριμνο ποδήλατο.

Τα τετράποδα κατασπάραξαν το παιδάκι, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Το τι συνέβη διαπίστωσαν κάποιοι γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι δεν άκουσαν τις δικές του φωνές, αλλά τους ήχους των ζώων.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Σαφόροβο της στην επαρχία της Μπασκορτοστάν, με μια γειτόνισσα να δηλώνει σοκαρισμένη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily Star, τα όσα περιέγραψε είναι ανατριχιαστικά: «Του δάγκωσαν και του έσκισαν πάνω από το μισό του πρόσωπο. Το αριστερό του αυτί, η μύτη του και τα δύο μάγουλά του σχισμένα».

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το παιδί βρισκόταν έξω με το ποδήλατό του μόλις 20 λεπτά πριν την επίθεση, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε συντετριμμένη και η μητέρα του: «Έβαζα πλυντήριο ,όταν ήρθε να μου πει να βγει στο δρόμο με το ποδήλατό του. 20 λεπτά αργότερα ήρθε μια γειτόνισσα η οποία μου είπε πως τα σκυλιά σκότωσαν το παιδάκι μου».