Σοκ από τη δολοφονία της 2χρονης στη Σερβία: Οι δράστες συνάντησαν τον πατέρα πριν ξεφορτωθούν το πτώμα της

Βρέθηκαν ίχνη αίματος της 2χρονης στο αμάξι των δραστών

875 17d40753 f5f8 4b30 85b8 3bacace8374e

Τραγικό τέλος είχαν έρευνες για την εξαφάνιση της 2χρονης Ντάνκα Ίλιτς στη Σερβία, καθώς το πτώμα της βρέθηκε σε παράνομη χωματερή.

Η μικρή Ντάνκα, η οποία έγινε γνωστή ως «το κορίτσι με την πιπίλα» έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε, όταν εξαφανίστηκε. Την ενοχή τους για τον θάνατο της ομολόγησαν δύο υπάλληλοι της εταιρείας ύδρευσης, οι οποίοι την παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους όχημα, όσο εκτελούσαν έργα στην περιοχή. Στη συνέχεια τοποθέτησαν το άψυχο σώμα στο πορτμπαγκάζ όπου φύλαγαν τα εργαλεία τους και το μετέφεραν σε παράνομη χωματερή. Μάλιστα, στον δρόμο συνάντησαν το πατέρας της Ντάνκα, που είχε ήδη αρχίσει να την ψάχνει και τους ρώτησε αν τη είδαν, με τους δράστες, φυσικά, να απαντούν αρνητικά.

Για την εξαφάνισης του παιδιού υπήρξε μία πρωτοφανής κινητοποίηση. Για πρώτη φορά λειτούργησε το Amber Alert, ενώ εκδόθηκε διεθνές ένταλμα από την Ιντερπόλ, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη και μεταφέρθηκε σε γειτονική χώρα.

Καθάρισαν το αμάξι με χημικά

Οι ελπίδες ότι θα βρεθεί σώα αναπτερώθηκαν το Σαββατοκύριακο, καθώς στα σερβικά ΜΜΕ δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που έδειχνε ένα παιδί που της έμοιαζε σε σταθμό λεωφορείων στη Βιέννη.

Ο εντοπισμός του πτώματος της Ντάνκ ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτιτς, ο οποίος αποκάλεσε τους δράστες τέρατα. «Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που σκότωσαν το κοριτσάκι. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, και οι δύο έχουν ομολογήσει το έγκλημα», είπε και αναρωτήθηκε, «Με τι είδους τέρατα έχουμε να κάνουμε;».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποκάλυψε ότι οι δράστες αν και έχουν ομολογήσει προσπαθούν να φορτώσουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Αφού ξεφορτώθηκαν το πτώμα της μικρής στη χωματερή καθάρισαν το αυτοκίνητο με χημικά για να μην μείνει γενετικό υλικό, ωστόσο σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο, οι ιατροδικαστές κατάφεραν να βρουν ίχνη αίματος του κοριτσιού.

Πηγή: ethnos.gr