Συντριβή αεροσκάφους στη Δομινικανή Δημοκρατία- Αναφορές για 9 νεκρούς (vid)

Μια τσάρτερ πτήση συνετρίβη/Δεν υπήρχαν επιζώντες

accidente ecuador 2 91 ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, δομινικανή δημοκρατία

Μια τσάρτερ πτήση συνετρίβη ενώ επιχειρούσε αναγκαστική προσγείωση κοντά στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας. Το αεροσκάφος μετέφερε επτά επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού παραγωγού Flow La Movie, και δύο μέλη του πληρώματος. Δεν υπήρχαν επιζώντες.

Η πτήση τσάρτερ, αεροσκάφος Gulfstream IV του Ομίλου Αεροπορίας Helidosa, αναχώρησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο La Isabela στη Δομινικανή Δημοκρατία την Τετάρτη για το Μαϊάμι της Φλόριντα.

Σύμφωνα με στοιχεία από το FlightRadar24, το αεροπλάνο αντιμετώπισε αμέσως προβλήματα κατά την απογείωση. Το αεροσκάφος έκανε κύκλους στο Σάντο Ντομίνγκο πριν κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λας Αμέρικας. Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στον διάδρομο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Από τους εννέα νεκρούς, οι έξι ήταν Αμερικανοί πολίτες. Ο παραγωγός Χοσέ Άνχελ Ερνάντεζ, γνωστός ως Flow La Movie, ήταν ένας από τους επιβάτες. Δημιούργησε το επιτυχημένο ισπανικό τραγούδι «Te Bote», και η εταιρεία του Flow La Movie είχε επιτυχία αυξάνοντας την καριέρα αρκετών Πορτορικανών ράπερ.

Πηγή: Sputnik