Τι άλλο θα δούμε: Μεθυσμένος χάθηκε και συμμετείχε σε έρευνες ψάχνοντας τον… εαυτό του

Καλά πήγε αυτό…

23 αγνοουμενοΣ, ΔΙΑΣΩΣΗ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

Την καλή του πράξη πήγε να κάνει ένας μεθυσμένος άνδρας που βοήθησε στην αναζήτηση ενός ανθρώπου πριν κατάλαβει ότι ήταν αυτός που αγνοείτο.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο μαύρης κωμωδίας: Μεθυσμένος άντρας για ώρες βοηθούσε στην αναζήτηση ενός αγνοούμενου σε μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πριν… καταλάβει ότι ήταν ο ίδιος τον οποίο αναζητούσαν.

Ο λόγος για τον Beyhan Mutlu, από το Ινεγκιόλ στη βορειοδυτική επαρχία της Προύσας στην Τουρκία.

Η ιστορία άρχισε όταν ο 50χρονος τα έτσουξε με φίλους του με αποτέλεσμα αντί να γυρίσει στο σπίτι του να «χαθεί» και να αρχίσει να περιφέρεται σε δάσος της περιοχής.

22 αγνοουμενοΣ, ΔΙΑΣΩΣΗ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ
Η γυναίκα του δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ενώ περιπλανιόταν στο δάσος, ο μεθυσμένος Mutlu συνάντησε μια ομάδα διασωστών και εθελοντών που συμμετείχαν σε μια αποστολή αναζήτησης, χωρίς εκείνη τη στιγμή να γνωρίζουν ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Ο Mutlu προσφέρθηκε να βοθήσει την ομάδα και άρχισε να ψάχνει… τον εαυτό του στο δάσος, μαζί με τους υπολοίπους.
μεθυσμένος

Μόνο όταν ένας από τους διασώστες φώναξε το όνομά του και εκείνος απάντησε «Εδώ είμαι», κατάλαβαν όλοι τι ακριβώς συνέβαινε.

Στη συνέχεια ένα από τα μέλη της ομάδας διάσωσης ανέλαβε να του κάνει μια σειρά ερωτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η Daily Mail, ο μεθυσμένος άνδρας επαναλάμβανε συνέχεια: «Μην με τιμωρήσετε πολύ αυστηρά. Ο πατέρας μου θα με σκοτώσει ».

Στη συνέχεια οι διασώστες τον μετέφεραν στο σπίτι του χωρίς να γίνει σαφές αν του επεβλήθη κάποιο πρόστιμο.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2012 μια τουρίστρια από την Ασία εξαφανίστηκε στην Ισλανδία και οργανώθηκε επιχείριση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετείχε και η ίδια, μιας και δεν είχε καταφέρει να αναγνωρίσει τον εαυτό της στο σκίτσο που είχε μοιράσει η αστυνομία.

Δείτε το ρεπορτάζ από την τουρκική τηλεόραση
https://youtu.be/_U5brdbhS9E

 

via