Βραζιλία: 16χρονος δολοφόνησε τους γονείς και την αδελφή του επειδή του πήραν το κινητό (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένα 16χρονο αγόρι από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ομολόγησε ότι προχώρησε στη δολοφονία των θετών γονιών και της αδελφής του, επειδή του πήραν το κινητό του τηλέφωνο.

brazilia eglima

Οι βραζιλιάνοι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν ο ανήλικος δράστης δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη δολοφονία, αλλά τους είπε κυνικά ότι «θα το έκανα ξανά»

Ο Igor Gomes περίμενε μέχρι ο πατέρας του, ο 57χρονος Isac Tavares, κατέβει στην κουζίνα πριν τον πυροβολήσει το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (17.05.2024).

Η 16χρονη αδελφή του, Letícia Gomes, έτρεξε κάτω μόλις άκουσε τον πυροβολισμό και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, την πυροβόλησε κι εκείνη στο πρόσωπο.

Ο Igor Gomes περίμενε ακολούθως τη μητέρα του, την 50χρονη Solange Gomes, να επιτρέψει στο σπίτι τους πριν την πυροβολήσει όταν μπήκε στην κουζίνα και αντίκρυσε το πτώμα του συζύγου της στο πάτωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 16χρονος ξέσπασε την οργή του στους γονείς του επειδή «τον αποκάλεσαν αλήτη, του πήραν το κινητό του τηλέφωνο και καθώς (εκείνος) δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για μια σχολική παρουσίαση, σχεδίασε τον θάνατό τους».

Ο Γκόμες δήλωσε ότι αφού δολοφόνησε τον πατέρα και την αδελφή του, έφαγε δίπλα στα πτώματά τους και στη συνέχεια πήγε στο γυμναστήριο.

Αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, χαιρέτησε τη μητέρα του στο γκαράζ, προτού περπατήσει μαζί της στην κουζίνα και την πυροβολήσει στην πλάτη.

Ο Gomes πήγε ξανά στο γυμναστήριο το Σάββατο και όταν επέστρεψε στο σπίτι έμπηξε ένα μαχαίρι στην πλάτη της μητέρας του.

brazilia eglima4

Στη συνέχεια πήγε σε έναν φούρνο της γειτονιάς και συνέχισε την ημέρα του.

Το βράδυ της Κυριακής κάλεσε την αστυνομία όταν άρχισαν τα πτώματα, να αποσυντίθενται.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, είπε ότι χρησιμοποίησε το όπλο του πατέρα του και ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να σκοτώσει την αδελφή του.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν τον 16χρονο σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Πηγή: newsit.gr