ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πράσινο φως για βελτιωτικά έργα σε κύριες οδούς του Δήμου

Σημαντική εξέλιξη το έργο αξίας 3 εκατομμυρίων που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των Δημοτών - Η ανακοίνωση του Δημάρχου Αγίας Νάπας

Σχέδιο χωρίς τίτλο 5 exclusive, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Μια σημαντική εξέλιξη για την Αγία Νάπα αποτελεί η έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών για υπογραφή συμβολαίων του έργου «Βελτίωση οδών Τεύκρου Ανθία, Γ. Παππουλή, Δημοκρατίας, Φιλίας κ.α.».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου, Χρίστου Ζανέττου, άναψε το πράσινο φως για να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ, που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των Δημοτών αλλά και των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο τον Δήμο.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου, Χρίστου Ζανέττου

Παραλάβαμε σήμερα την επιστολή ημερομηνίας 12/3 από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών με την οποία μας ενημερώνουν ότι ο Δήμος μας έχει πάρει το πράσινο φως για την υπογραφή των συμβολαίων του έργου «Βελτίωση οδών Τεύκρου Ανθία, Γ. Παππουλή, Δημοκρατίας, Φιλίας κ.α.» έτσι ώστε άμεσα να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου αυτού.
Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίηση μου γιατί παρόλες τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία και τις μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει, ο Δήμος μας, με σκληρή δουλειά και επιμονή, προχωρά στην υλοποίηση ενός έργου υποδομής και ανάπτυξης της Αγίας Νάπας αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Famagusta.News