Διάταγμα κράτησης εναντίον 31χρονου για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Η έρευνα στο όχημα του 31χρονου διενεργήθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου του 2022 κατά τη διάρκεια περιπολίας

9d41b24b4b215679f433b081773dd56c διαρρήξεις, Έρευνα, Κλοπές

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 31χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 31χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής να έχει στην κατοχή του διάφορα αντικείμενα, διαρρηκτικά εργαλεία, επιθετικά όργανα και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η έρευνα στο όχημα του 31χρονου διενεργήθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου του 2022 κατά τη διάρκεια περιπολίας μελών του ΤΑΕ Πάφου.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε εντός του οχήματος μικρή ποσότητα ναρκωτικών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, δύο μαχαίρια και ένα ρόπαλο, καθώς και διάφορα αντικείμενα για τα οποία ηγέρθησαν υποψίες ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων αξίας, όπως ρολόγια, γυαλιά ηλίου, πέννες, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικά εργαλεία και χρηματικό ποσό, για τα οποία ο 31χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ακολούθως συνελήφθη και την Τρίτη τέθηκε υπό τριήμερη προσωποκράτηση. Το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), διερευνά την υπόθεση.