Διπλό φονικό/Εργάτες: Εμπλέκει τον εαυτό του στη σκηνή ο φερόμενος δράστης

Κατάθεση στους ανακριτές έδωσε ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στους Εργάτες

Screenshot 2021 02 24 211936 Διπλό Φονικό

Κατάθεση στους ανακριτές έδωσε ο φερόμενος δράστης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στους Εργάτες, με θύμα την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος μίλησε στους ανακριτές και τοποθέτηση τον εαυτό του στη σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάταγμα κράτησής του εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή και εάν ολοκληρωθούν μέχρι τότε οι εξετάσεις, η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Δικαστήριο.

Το διπλό φονικό

Άνδρας 59 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 52χρονη σύζυγό του και τον 20χρονο γιο του και αμέσως και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή του εγκλήματος.

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 06:00 το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου ενώ το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε πρώτη η αδελφή της 52χρονης γυναίκας, η οποία άκουσε φωνές και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Εκεί αντίκρυσε νεκρούς την αδελφή της και τον 20χρονο.

Το πτώμα της 52χρονης εντοπίστηκε στην αυλή καθώς φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει ενώ το πτώμα του 20χρονου βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Ο 59χρονος προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερο γιο της οικογένειας με καλώδιο και μαχαίρι, ωστόσο ο 25χρονος κατάφερε να διαφύγει και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Τις φωνές του 25χρονου άκουσαν γείτονες οι οποίοι και κάλεσαν την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Ο φερόμενος δράστης είχε διαφύγει με το όχημά του, ωστόσο, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στις Χαλεπιανές.

Πηγή: Sigmalive