Εικόνες απίστευτης βίας στη Λάρνακα: Άντρας ξυλοκοπά μητέρα με βρέφος στην αγκαλιά της

Ο μαινόμενος άντρας χτυπάει τη γυναίκα αφρικανικής καταγωγής η οποία κρατάει το βρέφος της ενώ αυτή είναι στο έδαφος - Μετά στρέφεται και γρονθοκοπεί το συνοδό της

Collage Maker 14 Jul 2022 08.51 AM 1068x601 1

Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό κυκλοφορούν τη τελευταία ώρα στο twitter με άντρα να χτυπάει βάναυσα γυναίκα με βρέφος καθώς και άντρα.

Σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο στο twitter, το περιστατικό έγινε στη Λάρνακα.

290564274 769864710719600 2807787086475952166 n

Μαινόμενος άνδρας χτυπάει μητέρα με βρέφος

Ο άντρας όπως φαίνεται στο σύντομο βίντεο, έχει ρίξει στο πεζοδρόμιο τη μητέρα και τη χτυπάει βάναυσα με τη γυναίκα να κρατά το παιδί στην αγκαλιά της.

Άλλο άτομο που προσπαθεί να τον σταματήσει (επίσης αφρικανικής καταγωγής) δέχεται τα χτυπήματα του άντρα ενώ ο τελευταίος επιστρέφει ξανά με βία στη χτυπημένη γυναίκα και συνεχίζει να την κλωτσά και να την γρονθοκοπεί.

Ελλαττωματικό όχημα πίσω από την βάναυση επίθεση

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΡΙΚ στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, ο Ελληνοκύπριος θύτης φαίνεται να πούλησε ελλαττωματικό όχημα στη γυναίκα από την Αφρική η οποία αφού το πήρε στο μηχανικό, ο τελευταίος την ενημέρωσε πως εξαπατήθηκε και θα πρέπει να ζητήσει τα λεφτά της πίσω.

Η γυναίκα τότε επισκέφτηκε εκ νέου τον άντρα που την πούλησε το όχημα ζητώντας τα λεφτά της πίσω και αυτός φαίνεται να αρνήθηκε ασκώντας αργότερα βία κατά της γυναίκας και του συνοδού της.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, έγινε καταγγελία στις τοπικές Αρχές.

Πηγή: dialogos.com.cy