Επ. Αμμοχώστου: Απειλούσε ιερέα και έκανε ζημιές ο 31χρονος δραπέτης

Ο 30χρονος Στέφανος τελούσε υπό κράτηση για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς, απειλής, ανησυχίας και άλλων αδικημάτων

1567779859 astinomia cyprus ανθρωποκυνηγητό, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΔΡΑΠΕΤΗΣ, ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, Ζημιές, ΙΕΡΕΑΣ

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές από το βράδυ της Τρίτης (11/1), αφού κρατούμενος στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας κατάφερε να αποδράσει και να εξαφανιστεί, με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει.

Ο 30χρονος Στέφανος Ιωάννου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, φαίνεται να απέδρασε αφότου έσπασε παράθυρο του Αστυνομικού Σταθμού και αφαίρεσε σιδερένια σχάρα. Μάλιστα φαίνεται πως δεν έγινε καθόλου αντιληπτός την ώρα που έφυγε, αφού δεν έχει διαπιστωθεί η ακριβής ώρα διαφυγής του.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας έχει ζητήσει έκθεση γεγονότων.

Γιατί είχε συλληφθεί και τελούσε υπό κράτηση

Ο 30χρονος Στέφανος τελούσε υπό κράτηση για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς, απειλής, ανησυχίας και άλλων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, εναντίον του 30χρονου είχαν γίνει δύο καταγγελίες από ιερέα στην Ελεύθερη Αμμόχωστο ότι, τα Χριστούγεννα και στις 8 Ιανουαρίου, του είχε προκαλέσει μικροζημιές στο όχημα και στην οικία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Ελληνοκύπριος δραπέτης, φαίνεται να εξαπέλυσε απειλές κιόλας εναντίον του ιερέα και του περίγυρού του.

Σημειώνεται ότι, καλά ενημερωμένη πηγή αναφέρει στο 24news ότι ο ιερέας που δέχθηκε τις απειλές και προκλήθηκαν ζημιές στην περιουσία του, είχε υπό την φροντίδα του τον 30χρονο Στέφανο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον 30χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων απόδρασης από νόμιμη σύλληψη και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στις 11/01/2022 στην επαρχία Λευκωσίας, το ΤΑΕ Λευκωσίας, καταζητεί τον Στέφανο Ιωάννου, 30 ετών, φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

b stefanos ανθρωποκυνηγητό, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΔΡΑΠΕΤΗΣ, ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, Ζημιές, ΙΕΡΕΑΣ

Πηγή: 24news