ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Υπό κράτηση 31χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης εναντίον άνδρα ηλικίας 31 ετών

a 316 1 1 1 1 2 2 exclusive

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 31 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, απειλής και απειλής βιαιοπραγίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, «συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής 27 Μαρτίου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 31 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οικίας στην επαρχία Αμμοχώστου».

Προστίθεται ότι «η φωτιά είχε εκδηλωθεί σε οικία ιδιοκτησίας 50χρονου το βράδυ της 26ης Μαρτίου. Από τη φωτιά, η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι αυτή είχε τεθεί κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης».

Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ