Έρχεται το Φεστιβάλ Νεολαίας στη Λάρνακα

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Larnaca 01 2017 img27 Finikoudes

Στις 7 Μάιου 2022, το Κέντρο Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Δήμου Λάρνακας συνδιοργανώνει με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, την Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, το Φεστιβάλ Νεολαίας Λάρνακας.

Untitled 1 106

Το 2022 καθορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας με στόχο να αναδείξει τη σημασία της ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος — πιο πράσινου, πιο περιεκτικού και ψηφιακού.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Πλατεία Ευρώπης, στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων, από τις 4:00 μ.μ.- 10:00 μ.μ.

Περισσότερα από 20 ενημερωτικά περίπτερα οργανισμών θα παρουσιάσουν θέματα επιμόρφωσης, εκπαίδευσης, δια βίου μάθησης, συγχρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις για τους νέους.

Μπείτε για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

«Με πολλές ευκαιρίες για να μάθεις, να μοιραστείς το όραμά σου, να γνωρίσεις ανθρώπους και να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας είναι η στιγμή να προχωρήσουμε με εμπιστοσύνη και ελπίδα στη νέα εποχή μετά την πανδημία. Μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει το Έτος μπαίνοντας στον λογαριασμό #EuropeanYearOfYouth»