Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που δρούσε σε διάφορες επαρχίες-Χειροπέδες σε 3 Γεωργιανούς

Σπείρα διαρρηκτών που δρούσε σε τουλάχιστον τρείς επαρχίες εξάρθρωσε η αστυνομία- Χειροπέδες φόρεσαν τρείς αλλοδαποί από την Γεωργία, οι οποίοι ξάφριζαν διαμερίσματα σε διάφορες επαρχίες και στην κατοχή τους βρέθηκε μετά από έρευνες, αριθμός κλοπιμαίων αντικειμένων, κοσμημάτων και μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από αξιολόγηση πληροφοριών συνέλαβαν τους Γεωργιανούς στη Λευκωσία. Οι τρείς που ήρθαν πρόσφατα στην Κύπρο, φαίνεται ότι εμπλέκονται σε σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών διαμερισμάτων- Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την κράτησή τους για περίοδο 8 ημερών.

279965151 131885959428504 5324811472609071562 n 19

Σπείρα διαρρηκτών που δρούσε σε τουλάχιστον τρείς επαρχίες εξάρθρωσε η αστυνομία.

Χειροπέδες φόρεσαν τρείς αλλοδαποί από την Γεωργία, οι οποίοι ξάφριζαν διαμερίσματα σε διάφορες επαρχίες και στην κατοχή τους βρέθηκε μετά από έρευνες, αριθμός κλοπιμαίων αντικειμένων, κοσμημάτων και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από αξιολόγηση πληροφοριών συνέλαβαν τους Γεωργιανούς στη Λευκωσία.

Οι τρείς που ήρθαν πρόσφατα στην Κύπρο, φαίνεται ότι εμπλέκονται σε σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών διαμερισμάτων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την κράτησή τους για περίοδο 8 ημερών.