Κονγκολέζος έκλεψε γυμνές φωτογραφίες και εκβίαζε με σεξουαλική επαφή

Απειλούσε γυναίκα να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλιώς θα προέβαινε σε δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της

7DD7D46B 26EE 43B0 9B7B 24986E132537

Δυο πρόσωπα Αφρικανικής καταγωγής αναζητεί η Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση που αφορά κατηγορίες συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών, υποκλοπής ιδιωτικής επικοινωνίας και απειλή βιοπραγίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από δυο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 24 και 26 ετών από το Κόνγκο, ότι 24χρονος φίλος και ομοεθνής τους ενώ περιεργαζόταν το τηλέφωνο της μιας εκ των δυο, φαίνεται να υπέκλεψε αριθμό φωτογραφιών γυμνού περιεχομένου αποστέλνοντάς τις στο κινητό του τηλέφωνο δίχως την άδειά της.

Σύμφωνα με τις παραπονούμενες ο 24χρονος ύποπτος φαίνεται ακολούθως να απέστειλε το περιεχόμενο αυτό σε άλλο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών επίσης από το Κόνγκο. Ο τελευταίος, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό, ανέφερε ο κ. Νικολάου φέρεται να απειλούσε την μια εκ των δυο γυναικών ζητώντας της να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλιώς θα προέβαινε σε δημοσίευση του υλικού αυτού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εναντίον των δυο υπόπτων, ηλικίας 24 και 31 ετών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Πηγή: pafospress.com