Κύπρος: Άσεμνη επίθεση 11χρονου σε συνομήλικο του – Απειλές από μάνα

18026557 sxoleio aithousa.limghandler

Σοκ προκαλεί καταγγελία για άσεμνη επίθεση 11χρονου προς συμμαθητή του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει το SigmaLive το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο σε Δημοτικό Σχολείο της Επαρχίας Λάρνακας.

(Για σκοπούς διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιεύονται στοιχεία σχολείου)

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 11χρονος αφού οδήγησε τον συμμαθητή του στις τουαλέτες του σχολείου φέρεται να τον άγγιξε στα γενετικά όργανα. Ο τελευταίος κατήγγειλε το περιστατικό αυτό στην μητέρα του, η οποία αφού πρώτα ενημέρωσε την Διεύθυνση του σχολείου προέβη σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το σχολείο ανέφερε στην μητέρα ότι θα ενημέρωνε για το συμβάν το γραφείο ευημερίας.

Κοινωνικοί λειτουργοί του γραφείου πραγματοποίησαν συνάντηση με το παιδί. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται στο SigmaLive τα πράγματα περιπλέχθηκαν όταν η μητέρα του παιδιού που φέρεται να προέβη στην άσεμνη επίθεση, μετέβη και αυτή στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι το δικό της παιδί ήταν αυτό που δέχθηκε την επίθεση!

Για την υπόθεση ενήμερη ήταν τόσο η Διεύθυνση όσο και ο Σύνδεσμος Γονέων, μέλη του οποίου αναφέρουν ότι η εν λόγω οικογένεια απασχολεί συχνά το σχολείο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η είσοδος της μάνας του παιδιού που φέρεται να προέβη στην επίθεση, την περασμένη εβδομάδα στο σχολείο. Αφού πρώτα ειδοποιήθηκε ότι το παιδί της δεν ένιωθε καλά, πήγε για να το παραλάβει και εκεί φέρεται να απείλησε το παιδί που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση, όπως μείνει μακριά απ΄τον γιο της.

Το ζήτημα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε και ο Διευθυντής για το περιστατικό.

Σε επικοινωνία του SigmaLive με το Επαρχιακό Γραφείο Δημοτικής της Λάρνακας το περιστατικό επιβεβαιώθηκε.

Αρμόδιος εκπρόσωπος ανέφερε ότι το Υπουργείο είναι ενήμερο για το συμβάν και λαμβάνονται όλα τα δέοντα μέτρα, σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίας. Σε καμιά περίπτωση όπως τονίσθηκε δεν γίνονται δεκτά επεισόδια όπως αυτό των απειλών της μητέρας την περασμένη εβδομάδα. Όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος θα γίνουν κι άλλες ενέργειες πάντα υπό το πρίσμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που διέπουν την υπόθεση.