Λεμεσός: Πρωτοφανής απαγωγή

police 85 ΑΠΑΓΩΓΗ, Αστυνομία, Λεμεσός

Υπόθεση ληστείας και απαγωγής με θύμα 44χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ίδιος ο 44χρονος. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, γύρω στις 12.45π.μ. σήμερα, κτύπησε το κουδούνι της εξώθυρας του διαμερίσματός του. Αφού άνοιξε την πόρτα, εισήλθε στο διαμέρισμα άγνωστος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από τον παραπονούμενο να του δώσει χρήματα.

Ο παραπονούμενος αρχικά προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι, από το μαχαίρι που κρατούσε ο δράστης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, παρέδωσε στο δράστη το χρηματικό ποσό των 1000 δολαρίων Αμερικής. Ο δράστης απαίτησε περισσότερα χρήματα και υπό την απειλή μαχαιριού, φέρεται να οδήγησε τον παραπονούμενο στο αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέβησαν σε αυτόματη ταμειακή μηχανή. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο παραπονούμενος έκανε αναλήψεις, συνολικού χρηματικού ποσού €750, το οποίο παρέδωσε στο δράστη.

Ο άγνωστος δράστης, αφού παρέλαβε τα χρήματα, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολούθως ο παραπονούμενος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα σε δάκτυλο του δεξιού χεριού. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ