Μάριος Ηλιάδης: «Είμαι ο μόνος υποψήφιος, απαλλαγμένος από οποιαδήποτε κομματικά βαρίδια»

"Είναι καιρός να εκλέξουμε έναν ανεξάρτητο Πρόεδρο"

14c4f060c15a2cc12f3fb310aaee9df7 27 προεδρικές, Υποψήφιος

Είναι καιρός να εκλέξουμε έναν ανεξάρτητο Πρόεδρο, εκτός του σημερινού πολιτικού κομματικού συστήματος, αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Μάριος Ηλιάδης, ο οποίος, όπως σημειώνει, χαιρετίζει κάθε υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Ηλιάδης, που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος, επισημαίνει ότι καμιά κομματική υποψηφιότητα δεν θα μπορέσει να φέρει την αλλαγή, κάτι που επίμονα ζητάει η κοινωνία.

«Η χώρα μας είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση με μια κυβέρνηση που έδειξε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει την πατρίδα μας προς τα εμπρός, ότι δεν μπορεί να λύσει το Κυπριακό ούτε να καταπολεμήσει τα προβλήματα της οικονομίας λόγω της διαφθοράς. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να στηρίξουμε το μεγάλο αίτημα για αλλαγή», προσθέτει.

Είναι καιρός, συμπληρώνει, να εκλέξουμε έναν ανεξάρτητο πρόεδρο, εκτός του σημερινού πολιτικού κομματικού συστήματος, προσθέτοντας ότι είναι ο μόνος υποψήφιος, απαλλαγμένος από οποιαδήποτε κομματικά βαρίδια.

«Είμαι σταθερά προσηλωμένος στην ιδέα σχηματισμού μιας κυβέρνηση συλλογικής ευθύνης, μιας κυβέρνησης συνεργασίας και σύμπνοιας», καταλήγει.

(ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΑΓΚ)