«Ο Μάριος είναι πλέον αδελφός-Οι γιατροί θα αποφασίσουν για τον μικρό Λούκα»

Η πράξη του Ιατρικού Διευθυντή δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο

AARKA8s 15 βιολι, Λευχαιμία, Λούκας, στήριξη

Η πράξη του Ιατρικού Διευθυντή του Νοσοκομείου της Πόλεως Χρυσοχούς, Μάριου Θεοδώρου να πωλήσει το χειροποίητο βιολί που έφτιαξε ώστε να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια του μικρού Λούκα, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Μπορεί να χρειάστηκαν 60 ώρες για την κατασκευή του βιολιού αλλά πολύ λίγες για να ανταποκριθούν οι συμπολίτες μας και να αγοράσουν το βιολί στην τιμή των 3 χιλιάδων ευρώ. Τα χρήματα θα προσφερθούν στην οικογένεια για τις θεραπείες του μικρού Λουκά Σταύρου που δίνει για δεύτερη φορά την μάχη κατά της  λευχαιμίας.

Φανερά συγκινημένος και περήφανος για την πράξη αλτρουισμού, μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, ο πατέρας του Λούκα, Ανδρέας Σταύρου ευχαρίστησε τον κ. Μάριο.

«Ο Μάριος έδωσε μια τεράστια προσωπική μάχη, έφτιαξε κάτι με αγάπη, για να βοηθήσει τον Λούκα. Πλέον δεν είναι μόνο φίλος για εμάς αλλά αδελφός και όπως του μετέφερα τηλεφωνικώς, οι δρόμοι μας πλέον θα συνδέονται».

Πρόσθεσε πως, «ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό και είμαστε περήφανοι για τον λαό μας. Με λόγια δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά που νιώθουμε αυτές τις μέρες. Δεν είναι μόνο το χρηματικό ποσό, αλλά περισσότερο η δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά».

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα για την κατάσταση της υγείας του μικρού Λούκα ο πατέρας του είπε πως η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή μέχρι την Τετάρτη με τους γιατρούς θα συνεδριάζουν για το τι είναι καλύτερο για την περίπτωση του Λούκα.

«Το πρώτο ενδεχόμενο είναι η μεταφορά του για μεταμόσχευση στο εξωτερικό», είπε.

Από πλευράς του ο κος Μάριος Θεοδώρου είπε πως «η κάθε βοήθεια στους συνανθρώπους μας είναι σημαντική.  Η κίνηση αυτή πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση».