Παρέμβαση ΠτΔ ζητούν οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδαση: «Ψηφίσαμε Αναστασιάδη»

«Επειδή είναι Πάσχα κάνω δημόσια έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

amnoerifia 25

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Διασκέδασης, Νίκος Βασιλείου.

Αρχικά, ανέφερε ότι «για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυβέρνηση αρνούνται να μας δώσουν αυτά τα οποία είχαν διακηρύξει, δηλαδή όσες επιχειρήσεις είχαν μείνει κλειστές θα αποζημιωθούν με το 10% του τζίρου του 2019». Ωστόσο, αναφέρει ότι μόνο τα μισά χρήματα πήραν.

Ερωτηθείς γιατί δεν τους δίνουν τα υπόλοιπα χρήματα που τους αναλογούν, απάντησε «λένε ότι είμαστε κακά παιδιά και (ο ΥΠΟΙΚ) δεν θα τα δώσει. Και ότι ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε. Ο ίδιος λέει εγώ δεν θα δώσω τίποτα».

«Επειδή είναι Πάσχα κάνω δημόσια έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η μόνη μας ελπίδα αυτή τη στιγμή παραμένει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που προσωπικά γνωρίζω την ευθυκρισία σε αυτά τα θέματα και θέλω να τον παρακαλέσω να επέμβει, διότι η Κυβέρνηση είναι δική του. Ο κόσμος και εμείς έχουμε ψηφίσει την Κυβέρνηση Αναστασιάδη, όχι του οποιουδήποτε Υπουργού, του οποιουδήποτε, ο οποίος να θέλει να λέει Α, Β και Γ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: