Προσπάθεια να φέρουν Ινδικούς γάμους στα κατεχόμενα

Το λεγόμενο «υπουργείο τουρισμού» άρχισε πρωτοβουλία για να διεξάγονται και στα κατεχόμενα οι παγκοσμίως γνωστοί Ινδικοί γάμοι

3218032 1 11

Η Halkın Sesi γράφει ότι το λεγόμενο «υπουργείο τουρισμού» του καθεστώτος άρχισε πρωτοβουλία για να διεξάγονται και στα κατεχόμενα οι παγκοσμίως γνωστοί Ινδικοί γάμοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα διεξήχθη στην Αττάλεια μεταξύ 21 και 25 Απριλίου 2022 με την συμμετοχή προεξεχόντων αντιπροσώπων του τομέα και ξένων εταιρειών το International MICE & Wedding Forum – IMWF 2022, στο οποίο συμμετείχε με περίπτερο και το ψευσδοκράτος.

Η διευθύντρια του «γραφείου προώθησης και μάρκετινγκ» του λεγόμενου υπουργείου τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος, Μινέ Εμίρογλου δήλωσε ότι η ετήσια παγκόσμια αξία των Ινδικών γάμων πριν την πανδημία ξεπερνούσε τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια και ότι παρά τις αρνητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, πραγματοποιήθηκαν και στα κατεχόμενα τέτοιοι γάμοι.

Σημειώνοντας ότι αυτή η αγορά είναι μεγάλη και ότι βασίζεται στην αγάπη και στην ευτυχία, η Εμίρογλου είπε ότι στην Αττάλεια είχαν άλλη μια φορά την ευκαιρία να δουν τι πρόσφερε ο λεγόμενος υπουργός τουρισμού Φικρί Ατάογλου στον τουρισμό της κατεχόμενης Κύπρου με το όραμά του και τον ηγετικό του ρόλο στο να κερδισθεί αυτή η αγορά.

Ανέφερε ότι 10 χιλιάδες Ινδικοί γάμοι διεξάγονται κάθε χρόνο στο εξωτερικό και ότι στράφηκαν προς αυτή την κατεύθυνση με οδηγίες του Ατάογλου. Σημείωσε ότι σε διάλογο που είχαν με «αξιωματούχους» του «αεροδρομίου» κατά την επιστροφή τους από την Αττάλεια τους ελέχθη ότι οι ινδοί τουρίστες ξοδεύουν 35 φορές περισσότερα από έναν Γερμανό τουρίστα στα καταστήματα αφορολόγητων ειδών.