Πρόστιμο και στέρηση άδειας σε 33χρονο που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα

Χρηματικό πρόστιμο, βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας

eb0625dffc8ed4e980ed5022e3aae085

Χρηματικό πρόστιμο, βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας για 15 μέρες, επέβαλε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε άνδρα ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου με 196 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου, τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 196 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ το οποίο ο 33χρονος κατέβαλε άμεσα, 8 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού του για 15 μέρες, αρχίζοντας από αύριο 24 Αυγούστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ