Σαββίδης για Καρούσο: Να σταματήσει να ασχολείται μόνο με την Αγία Νάπα

«Καλώ δημόσια τον κ. Καρούσο να πάψει να ασχολείται μόνο με την Αγία Νάπα, αφού είναι υπουργός ολόκληρης της Κυπριακής Δημοκρατίας»

78e9dc72683aec43aace7c60517ea164 Καρούσος, ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της επαρχίας Πάφου έκανε λόγο ο βουλευτής της Πάφου Χρύσανθος Σαββίδης, κατηγορώντας τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσο  για αδιαφορία.

Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα σε δρόμους της Πάφου, οι οποίοι για χρόνια είναι κατεστραμμένοι χωρίς να γίνεται τίποτα.

Επιπλέον, τόνισε πως υπάρχει αδιαφορία από πλευράς του Υπουργού. «Ο κύριος υπουργός το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι αναρτήσεις στο Facebook για την Αγία Νάπα. Αν τον κάναμε υπουργό της Αγίας Νάπας τότε καλώ δημόσια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να του αλλάξει τίτλο».

Συνέχισε λέγοντας τα εξής: «τον προκαλώ δημόσια να μας πει τι έχει κάνει το υπουργείο του σε θέματα δρόμου στην Πάφο όλα αυτά τα χρόνια».

«Είχαν ανακοινώσει ότι θα  ξεκινήσει ο δρόμο Πάφος -Πόλης Χρυσοχούς, έχει ξεκινήσει ή μόνο κάναμε μια προεκλογική 13 του Μάη» είπε ο κ. Σαββίδης.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα δρόμο που φτιάχνουν σε βιομηχανική περιοχή της πόλης, διευκρινίζοντας πως για τον λόγω που τον έφτιαξαν δεν είναι χρήσιμος.

«Χθες επισκέφθηκα ένα συνδετικό δρόμο που φτιάχνουν σε βιομηχανική περιοχή. Ο δρόμος που φτιάχνουν είναι τόσο στενός και τα πεζοδρόμια τόσο τεράστια που τα φορτηγά δεν μπορούν να περάσουν από δρόμο βιομηχανικής περιοχής.  Δηλαδή φτιάχνουν κάτι που για τη φύση που το φτιάχνουν δεν είναι χρήσιμος».

«Καλώ δημόσια τον κ. Καρούσο να πάψει να ασχολείται μόνο με την Αγία Νάπα, αφού είναι υπουργός ολόκληρης της Κυπριακής Δημοκρατίας» είπε ο κ. Σαββίδης.

Πηγή: Sigmalive