Στην εντατική επτάχρονη μετά από σοβαρό τροχαίο στην Πάφο

Στην ΜΕΘ Παίδων στη Λευκωσία νοσηλεύεται επτάχρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

b b asthenoforo ΜΕΘ, Τροχαίο

Άλλα δυο πρόσωπα κρατήθηκαν για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του ΓΝ Πάφου.

Στην ΜΕΘ Παίδων στη Λευκωσία νοσηλεύεται επτάχρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Πέμπτη το βράδυ, στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου την Πέμπτη, στις 19:40, 21χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 30χρονη μόνιμη κάτοικος Κύπρου με συνεπιβάτες την επτάχρονη κόρη της και άλλα δύο ανήλικα συγγενικά της πρόσωπα ηλικίας 14 ετών και 7 ετών.

Πρόσθεσε ότι η επτάχρονη συνεπιβάτης και συγγενής της 30χρονης μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στην Λευκωσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού της ενώ ο 14χρονος κρατήθηκε για προληπτικά για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του ΓΝ Πάφου.

Η οδηγός του οχήματος η 30χρονη με την επίσης 7χρονη κόρη της εξετάστηκαν και απολύθηκαν αφού δεν έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς.

Συμπλήρωσε ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος, 21 ετών, επίσης κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για προληπτικούς λόγους ενώ η συνοδηγός του εξετάστηκε και απολύθηκε. Σε έλεγχο νάρκοτεστ που έγινε στον 21χρονο είχε μηδενική ένδειξη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.