Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από την παιδοκτονία – Μαχαίρωσε το παιδί της στο λαιμό και το στήθος

15d67dd9946a49 1

Το παζλ του στυγερού εγκλήματος που εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο Γέρι, με θύμα δωδεκάχρονο αγοράκι που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από την ίδια του τη μητέρα, στήνει η Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν η γυναίκα βρισκόταν εντός του διαμερίσματος με το παιδί της. Σε κάποια στιγμή, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φέρεται να μαχαίρωσε και σκότωσε το παιδί της στο λαιμό και το στήθος, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Μετά την πάροδο κάποιας ώρας, στο διαμέρισμα έφθασε ο σύζυγος της μητέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα και πατριός του 12χρονου, για να αλλάξει ρούχα ωστόσο η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εισέλθει.

Θεωρώντας ότι η μητέρα και το παιδί κοιμούνται, έφυγε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα. Τότε αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό είχε συμβεί, αφού η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη και, ως εκ τούτου, κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική.

Ήταν η στιγμή που η μητέρα εντοπίστηκε στο χολ σε λίμνη αίματος, ενώ το παιδί βρέθηκε να κείτεται νεκρό στο δωμάτιο του.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας για να διεξάγουν έρευνες, έπειτα από τις οποίες παραλύθηκαν τέσσερα μαχαίρια, τα οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χρησιμοποιήθηκαν στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Στο σημείο έφτασαν επίσης και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους για αυτοψία στη σκηνή.

Πανικόβλητοι οι γείτονες

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός μετά τη διάδοση της είδησης, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο Δήμαρχος Γερίου, καθώς επίσης ο Διευθυντής και ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Έξω από την πολυκατοικία βρέθηκαν ακόμα και μικρά παιδιά, τα οποία ήταν φίλοι του 12χρονου.

Πηγή: Reporter