Συγκλονίζουν οι συνθήκες του διπλού θανατηφόρου – Πήδηξε από το κιγκλίδωμα ο πεζός

Συγκλονίζουν οι συνθήκες του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος

E43682DB 6D91 4B73 9271 B35068A06AE9

Συγκλονίζουν οι συνθήκες του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος το βράδυ της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους ο 50χρονος αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου και 48χρονος ευρωπαίος υπήκοος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής είχε ληφθεί πληροφορία ότι πεζό πρόσωπο βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Ριζοελιά και τότε ανταποκρίθηκαν 3 μέλη της Δύναμης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου όταν τα μέλη έφθασαν στο σημείο εντόπισαν το πρόσωπο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο και ανέκοψαν τον δρόμο για να τον απομακρύνουν. Τότε ο άντρας, όπως σημείωσε ο Χρήστος Ανδρέου, πήδηξε από το κιγκλίδωμα στην αντίθετη κατεύθυνση, με τον αστυφύλακα να μεταβαίνει με το όχημά του στην αντίθετη πλευρά κυκλοφορίας και τους μοτοσικλετιστές της ομάδας Ζ να τον ακολουθούν.

«Το μέλος μας στάθμευσε στη λωρίδα ασφαλείας με αναμμένους φάρους και στην προσπάθεια του να περιορίσει το πρόσωπο για να τον προστατεύσει, όχημα το οποίο διερχόταν στον αυτοκινητόδρομο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα και τους δύο».

Έχουν ληφθεί, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, διάφορα τεκμήρια για διερεύνηση του νέου τροχαίου. Στον 45χρονο οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος νάρκοτεστ και αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Αστυνομία αποφάσισε να κηρύξει τριήμερο πένθος και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες, σημείωσε ο κ. Ανδρέου.