Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για την υπόθεση Φάλγιαλι

Μετά την προφυλάκιση δυο σωματοφυλάκων του Φάλγιαλι, στα κατεχόμενα τέθηκαν υπό κράτηση άλλα δυο άτομα

1 46

Την πληροφορία ότι συνεχίζονται στα κατεχόμενα οι συλλήψεις υπόπτων στα πλαίσια των ερευνών για την δολοφονία του Χαλί Φάλγιαλι και του οδηγού του, μετέδωσαν την Δευτέρα τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης. Μετά την προφυλάκιση δυο σωματοφυλάκων του Φάλγιαλι, στα κατεχόμενα τέθηκαν υπό κράτηση άλλα δυο άτομα. Προηγουμένως, είχαν τεθεί υπό κράτηση οι Γιουσούφ Γκιουνές και Ομέρ Τουντς.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ο Βεϊσέλ Σαρί και ο Μούσα Σισέκ, ύποπτοι που έφτασαν στα κατεχόμενα με σκάφος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου».

Οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχείρηση που διεξάχθηκε σε κατοικία που βρίσκεται στον κατεχόμενο Καραβά. Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία εντοπίστηκαν ένα πιστόλι και 9 σφαίρες που ήταν κρυμμένα σε νάιλον κάτω από την μπανιέρα.

Στην κατάθεση του, ο Βεϊσέλ Σαρί ανέφερε ότι έφτασε από τα Αλάνεια της Τουρκίας στα κατεχόμενα με ένα σκάφος. Στον Καραβά παρέμεινε σε μια οικία που νοίκιασε ο Μουσταφά Σοϊλεμέζ, ο οποίος είναι φυλακισμένος στην Τουρκία και γνωστός για τις σχέσεις του με τον τουρκικό υπόκοσμο.

Σύμφωνα με την «αστυνομία», οι δυο ύποπτοι ενοικίασαν οχήματα στα κατεχόμενα με πλαστές άδειες οδήγησης.

Το «δικαστήριο» αποφάσισε την τριήμερη προφυλάκιση των δυο ατόμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ