Τηλεφώνησε σε διευθυντή ξενοδοχείου και του είπε να μαρτυρήσει υπέρ του 30χρονου φίλου της

Υπό κράτηση 19χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα σε σχέση με κλοπές σε ξενοδοχείο

Αστυνομία, Ξενοδοχείο

Στην σύλληψη 19χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στα πλαίσια της διερεύνησης υπόθεσης κλοπών σε ξενοδοχείο στην Πάφο, για την οποία συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και τελεί υπό τετραήμερη κράτηση υπάλληλος, ηλικίας 30 ετών, τη Δευτέρα καταγγέλθηκε από έναν εκ των διευθυντών ξενοδοχείου ότι στις 19 Απριλίου του τηλεφώνησε 19χρονη, η οποία σχετίζεται φιλικά με τον ύποπτο και προσπάθησε να τον επηρεάσει ώστε να δώσει μαρτυρία υπέρ του 30χρονου.Βάση αυτού, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της για παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και τελεί υπό κράτηση.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 30χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σε σχέση με διαρρήξεις και κλοπές στο ξενοδοχείο. Σε έρευνα στο τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του είχαν εντοπίστηκαν τρεις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ σε έρευνα στην οικία του εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια ξενοδοχείου, ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, καθώς επίσης και μικροποσότητα κάνναβης.

Τόσο το χρηματοκιβώτιο όσο και οι κάρτες εισόδου αναγνωρίστηκαν ως περιουσία του ξενοδοχείου από τον Διευθυντή του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.