Τραυματίστηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε- Σε σοβαρή κατάσταση 59χρονος

Στην εντατική 59χρονος – Χτυπήθηκε από το τρακτέρ του και εγκλωβίστηκε

F5890232 916A 4340 9772 81550EF6257A

Πενηνταεννιάχρονος τραυματίστηκε με τον γεωργικό του ελκυστήρα ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στην κοινότητα Στατού Αγίου Φωτίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 29.12.22 στις 15:15 τηλεφώνησε στην Αστυνομία 59χρονος και ανέφερε ότι βρισκόταν τραυματισμένος στην περιοχή του χωριού Στατός Άγιος Φώτιος κατόπιν ατυχήματος που είχε με τον γεωργικό του ελκυστήρα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου και ασθενοφόρο μετέβησαν στη σκηνή. Όπως διαπιστώθηκε ο 59χρονος στην προσπάθεια του να κατέβει από τον γεωργικό ελκυστήρα ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία φαίνεται ότι αγκιστρώθηκε το σακάκι του στο μοχλό ταχυτήτων με αποτέλεσμα ο ελκυστήρας να κινηθεί προς τα μπροστά και να τον παρασύρει μαζί του. Ο ελκυστήρας ακολούθως κτύπησε και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο σταματημένο αυτοκίνητο .

Ο 59χρονος που μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει κατάγματα αριστερών πλευρών, αριστερής κλείδας, δεξί χεριού και ρήξη σπλήνας και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.