Ξεψύχησε δίπλα στο παιδί της που μάταια προσπαθούσε να την ξυπνήσει

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της 36χρονης μητέρας που εντοπίστηκε νεκρή στο κρεββάτι της - Τί διερευνούν οι αρχές

5ACC9DFB F777 4A71 A608 3BE22E6B2ED7

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειεςώου βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο της 36χρονης μητέρας δύο παιδιών 6 και 8 ετών από την Ουκρανία, σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η άτυχη 36χρομη φέρεται να κοιμόταν με το ένα από τα δύο παιδιά της το οποίο επιχείρησε μάταια να την ξυπνήσει.

Το παιδί, τότε, κάλεσε τον πατέρα, ο οποίος διαπίστωσε ότι η γυναίκα του ήταν αναίσθητη καλώντας τον γείτονα για βοήθεια, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο με το οποίο η γυναίκα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 36χρονη αναμένεται να δοθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της, ενώ από την αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Υποψίες για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια δημιούργησε μώλωπας σε σημείο του σώματος της, ωστόσο ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, που διενήργησε αυτοψία, ανέφερε ότι εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

«Παρόλα αυτά παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και θα ακολουθήσει, τις επόμενες μέρες, νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλείου.

Επί του παρόντος η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.