ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ζημιές στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου από την κακοκαιρία

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορίας, όλα τα παιδιά του σχολείου είναι ασφαλείς και οι υπηρεσίες της σχολικής εφορείας έσπευσαν στο σχολείο και ξεκίνησαν επιδιορθώσεις από την πρώτη στιγμή

img4 exclusive, Α Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου

Ζημιές καταγράφηκαν απο την κακοκαιρία στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανεμοστρόβιλο που έριξε κάποια κεραμίδια και ένα ντεπόζιτο νερού.

Το Famagusta.News επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορίας Σολωμό Κωνσταντίνου, ο οποίος μας ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σχολείο Υπηρεσίες της Σχολικής εφορείας μαζί με εργολάβους και υδραυλικούς οι οποίοι προχωρούν σε επιδιόρθωση των ζημιών. Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τους γονείς,

Επιπρόσθετα, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Γονέων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου, ο οποίος ενημερώνει όλους τους γονείς ότι όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους καθώς δεν κινδύνεψαν, ενώ αναφέρει ότι για ασφάλεια τα παιδιά θα μείνουν στις τάξεις την ώρα του διαλείμματος. Επίσης, διαβεβαιώνει τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας περί άμεσης ανταπόκρισης των υπηρεσιών της σχολικής εφορείας.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων του Α΄Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου

Οι σημερινές δυσμενείς καιρικές συνθήκες δικαιολογημένα ανησύχησαν αρκετούς γονείς. Η διευθύντρια και το διδασκαλικό προσωπικό του σχολείου, μας διαβεβαιώνουν ότι πέραν των μεμονομένων υλικών ζημιών που προξενήθηκαν απο την καταιγίδα και τις οποίες επιλήφθηκε άμεσα η Σχολική Εφορεία, όλα τα παιδιά είναι καλά και για την καλύτερη προστασία τους θα παραμείνουν στις τάξεις τους και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Ευχαριστούμε τη διευθύντρια, τους δασκάλους και την Σχολική Εφορεία για την ενημέρωση και την πρώτιστη μέριμνά τους που είναι η ασφάλεια και η ψυχοσωματική ακεραιότητα των παιδιών μας!

 

Famagusta.News