Υποδεχθείτε το ολοκαίνουριο SotiraNews.com

a 119 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 5930 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
To SotiraNews αλλάζει, και έρχεται να σας προσφέρει τις ειδήσεις από τη Σωτήρα, την επαρχία Αμμοχώστου, την Κύπρο αλλά και ολόκληρο τον κόσμο με τον φιλικότερο τρόπο. Είμαστε η πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα που ιδρύθηκε ποτέ σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου (Νοέμβριος 2011) και όλη αυτή η προσπάθεια ανταποδίδεται από τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες μας, τους οποίους ευχαριστούμε δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο σχεδιασμό.
Το νέο SotiraNews περιλαμβάνει:
Νέος φιλικότερος και επαναστατικότερος σχεδιασμός για τον οποίο έχουμε αφιερώσει ουσιαστικά μήνες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας για να βλέπετε στις οθόνες του υπολογιστή, του smartphone ή του tablet σας το καλύτερο αποτέλεσμα, με τα ομορφότερα χρώματα.
Νέο, πιο απλό και πιο φρέσκο λογότυπο, με καθαρότερες γραμμές, δίνοντας έμφαση στο λογότυπο και σήμα-κατατεθέν μας, τον ανεμόμυλο, ο οποίος αποκτά πλέον νέο χρώμα.
Γρηγορότερος χρόνος φόρτωσης. Το νέο SotiraNews είναι 3 φορές γρηγορότερο από το παλιότερο, κάνοντάς το έτσι ακόμα πιο εύκολο στην ανάγνωση και στην περιήγηση.
Ευκολότερος τρόπος ταξινόμησης των στηλών. Οι στήλες πλέον αποτελούνται από: Ειδήσεις, Αθλητικά, Μόνιμες Στήλες, Ψυχαγωγία, Ευ Ζην και Μικρές Αγγελίες, οι οποίες αποτελούνται από υποκατηγορίες. Στην Υποκατηγορία “Συνεντεύξεις” έχουν ενταχθεί όλες ονομαστικά οι αποκλειστικές συνεντεύξεις που έχουν παραχωρηθεί στο SotiraNews.
Νέες στήλες: Δημιουργήσαμε μια νέα στήλη με το όνομα “Μικρά Μυστικά” ενώ δεν τελειώνουμε εδώ, αφού θα δημιουργούνται νέες στήλες ανάλογα με τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού.
Διόρθωση προβλήματος με τον Σύνδεσμο: “Διαβάστε περισσότερα”. Ο νέος σύνδεσμος δεν ανοίγει καινούρια καρτέλα, αλλά ανοίγει το άρθρο στην ίδια καρτέλα.
Νέος σχεδιασμός και για την έκδοση για κινητές συσκευές.
Η Σωτήρα έχει επιτέλους τη δική της ιστοσελίδα με την οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί, να πει ελεύθερα τις απόψεις του, να διαφημιστεί, να ψυχαγωγηθεί ή ακόμα και να μάθει όλα τα τελευταία κους-κους. 

SotiraNews, οι ειδήσεις… αλλιώς