“Κάναμε ό,τι μπορούσαμε” δηλώνουν στον Ονήσιλο για τα Κριτήρια της UEFA

a 188
a 6316
Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του Σωματείου Μάριου Αδάμου

Η αφαίρεση τριών βαθμών στο στρατόπεδο του Ονήσιλου, δεν τους πτοεί και θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να φτάσουν στην υλοποίηση των στόχων τις ομάδας για τη φετινή χρονιά, που είναι η παραμονή στην κατηγορία και μια αξιοπρεπές πορεία… 

Επίσης ο Μάριος Αδάμου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, τόνισε πως το νέο διοικητικό συμβούλιο έκανε ότι μπορούσε στον ελάχιστο χρόνο που είχε, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

«Την απόφαση θα την εφεσιβάλουμε, με την ελπίδα ότι θα ανατραπεί. Το πλην 3 είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τις προσπάθειες της νέας σεζόν, εν τούτοις αυτό δεν πρόκειται να μας πτοήσει, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να έχουμε μια καλή πορεία και να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Επίσης, το νέο διοικητικό συμβούλιο που ανάλαβε μόλις την περασμένη Τετάρτη, πραγματοποίησε αγώνα δρόμου για εναρμόνιση για τα κριτήρια που απαιτούνταν, εν τούτης το χρονικό περιθώριο ήταν ελάχιστο, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν κάποιες ελλείψεις το φάκελο και να μας αφαιρεθούν τρείς βαθμοί».