Άνοιξε ο δρόμος και κατάπιε αυτοκίνητα στο Αυγόρου (video&photos)

CEB12 5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Δεν πίστευαν στα μάτια τους από το θέαμα που αντίκρισαν πρωί πρωί οι κάτοικοι Αυγόρου. Άνοιξε η γη και κατάπιε τρία αυτοκίνητα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

CEB12 17 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Όλα άρχισαν πριν ακόμη ξημερώσει. Όταν πέρασε από την οδό Αμμοχώστου λεωφορείο. Λόγω του βάρους σχηματίστηκε στο οδόστρωμα λακκούβα η οποία σιγά σιγά άρχισε να μεγαλώνει. Αποτέλεσμα να πέσει σε αυτή και δεύτερο όχημα, ενός αγελαδοτρόφου, ο οποίος με την άφιξη του στη φάρμα που διατηρεί, διαπίστωσε ότι είχε υποστεί ζημιά στο ένα από τα ελαστικά του.

CEB111 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στην παγίδα που είχε σχηματιστεί στο οδόστρωμα και η οποία δεν ήταν ορατή λόγω του σκότους και της χαμηλής ομίχλης έπεσαν και άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές, ενώ ένα από αυτά παρέμεινε παγιδευμένο.

CEB11 7 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ο κοινοτάρχης και μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, αλλά και λειτουργοί του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

CEB110 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο κοινοτάρχης Αυγούρου προειδοποίησε με κινητοποιήσεις εάν δεν επιθεωρηθούν όλοι οι δρόμοι από τους οποίους πέρασε το αποχετευτικό και εάν δεν γίνουν οι αναγκαίες επιδιορθώσεις.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

CEB16 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB17 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB14 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB15 3 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB13 5 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB18 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB19 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB111 2 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CEB112 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Πηγή: Λουκάς Φέσιας/ΑΝΤ1, SotiraNews