Στα γιορτινά ντύθηκε η πλατεία της Σωτήρας (video & photos)

a11
a11 3

Μια υπέροχη και εορταστική ατμόσφαιρα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν χτες μικροί και μεγάλοι κάτοικοι Σωτήρας οι οποίοι πέρασαν από τη “Χριστουγεννιάτικη Πλατεία”. Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου μας διοργάνωσε για ακόμη μια φορά μια άψογη εκδήλωση κατά την οποία είχαν όλοι τη δυνατότητα να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η οδός Σωτήρας πεζοδρομοποιήθηκε και εκεί στήθηκαν διάφορα περίπτερα από εθελοντές, όπως:

Παζαράκι αγάπης από τη Δημοτική Ομάδα Εθελοντισμού, τη Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Επαρχίας Αμμοχώστου και το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών ΠΟΒΕΚ Σωτήρας, υπαίθρια καφετέρια από τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας, λουκουμάδες, ποπ κορν, κάστανα, face painting και στόλισμα Χριστουγεννιάτικων δέντρων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, επίσης να ψυχαγωγηθούν εντελώς δωρεάν με δύο τεράστια φουσκωτά και ένα τρενάκι.

Στην κεντρική σκηνή, η οποία βρισκόταν έξω από το εκκλησιαστικό μουσείο, υπήρχε κουκλοθέατρο και τραγούδια από την Παιδική Δημοτική Χορωδία και τη Δημοτική Χορωδία.

Έκπληξη προκάλεσε και η είσοδος του Αγίου Βασίλη, ο οποίος έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης με… περιπολικό και μοίραζε δώρα σε όλα τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αγίου Βασίλη, τα παιδιά στόλισαν δεντράκια σε μια συμβολική πράξη αφιέρωσης στους Πεσόντες και Αγνοούμενους. Τα δεντράκια θα φυτευτούν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο και αφιερωμένο στους ήρωες της Σωτήρας. Στην παρέα των παιδιών βρισκόταν επίσης και ο Φρόστι ο χιονάνθρωπος.

Τεράστια ήταν και η συνεισφορά του καθηγητή Τέχνης κ. Φάνη Σεργίου και όλων των μικρών εθελοντών από το Γυμνα΄σιο Ειρήνης και Ελευθερίας και το Λύκειο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα.

Πολλά καταστήματα ενδιαφέρθηκαν για την παραχώρηση προϊόντων τους στο Δήμο, ο οποίος ακολούθως τα διέθεσε σε περίπτερο το οποίο εκπροσωπούνταν από το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Σωτήρας.

Το πιο σημαντικό από την εκδήλωση είναι πως όλα τα έσοδα από όλα ανεξαιρέτως τα περίπτερα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό για την στήριξη των συνδημοτών μας που τα χρειάζονται πραγματικά τις ημέρες των γιορτών.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:
Κατάστημα Balkan,
Καταστημα ειδών ένδυσης MOTIVI,
ZAKO,
Βιβλιοπωλείο Ελένης Παυλικκά
Bello Paliatso,
Ανθοπωλείο Σαλώμη,
Παναγιώτης Αντωνίου Sound and Vision,
Χρυσοχοείο Φλώρα Πέτρου,
Centro Moda,
Maria’s Home Textiles
Άρτου Γωνία,
Photo Di Georgia,
Φώτο Χριστόφορος Λυσής,
Περίπτερο ΠΛΑΤΕΙΑ,
Υπεραγορά MAS Α. Βοσκού,
Υπεραγορά E&S,
Ήρωες της Παραμυθοχώρας

Χορηγός Επικοινωνίας: SotiraNews.com

a 50

a10 1

a12

a13

a14

a15

a16

a17

a18

a19

a20

a21

a22

a23

a24
a4 2

a5 2

a6 2

a7 4

a8 1

a9 1

SotiraNews