«Κακά μαντάτα, δuστuχώς είμαι νεκρή»: Το σπαpακτικό τελευταίο γράμμα της 36χρονης μητέρας στην οικογένειά της

Ένα συγκινητικό γράμμα που άφησε μία γυναίκα που έχασε τη ζωή της από μεταστατικό καρκίνο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

kaka mantata dustuchos eimai nekri to spapaktiko teleytaio gramma tis 36chronis miteras stin oikogeneia tis Καρκίνος, ΜΗΤΕΡΑ

Ένα συγκινητικό γράμμα που άφησε μία γυναίκα που έχασε τη ζωή της από μεταστατικό καρκίνο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η Χέδερ, άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Δεκέμβρη, όμως είχε φροντίσει να αφήσει γράμματα στον σύζυγό της και στην κόρη της. Ο σύζυγός της Τζεφ, μία μέρα πριν το θάνατό της αποφάσισε να τα μοιραστεί στο Facebook και να κοινοποιηθούν από άλλους χρήστες χιλιάδες φορές.

Πως ξεκινάει το γράμμα

«Λοιπόν… έχω κάποια καλά και κάποια κακά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι, προφανώς, έχω πεθάνει. Τα καλά νέα ότι εσείς είστε ζωντανοί (εκτός και εάν έχουν wifi στην μεταθάνατον ζωή)». Έτσι αρχίζει το γράμμα της προς την μικρή της κόρη, τον άντρα και τους φίλους της.

Στο γράμμα, το οποίο, σας προειδοποιούμε, εάν το διαβάσατε θα νιώσετε τα μάτια σας να γεμίζουν αβίαστα με δάκρυα, η Χέδερ δίνει σαφείς οδηγίες: Μην πείτε στην κόρη μου ότι πήγα στο παράδεισο, πότε μην πείτε ότι «έχασα την μάχη με τον καρκίνο» και να χορέψετε οπωσδήποτε στην κηδεία μου.

764 Καρκίνος, ΜΗΤΕΡΑ

«Σας παρακαλώ, μην πείτε στην Μπριάνα ότι είμαι στον παράδεισο», γράφει. «Στο μυαλό της, αυτό θα σημαίνει ότι επέλεξα να είμαι κάπου αλλού και ότι την άφησα. Στην πραγματικότητα, έκανα τα πάντα για να είμαι μαζί της, και δεν θα προτιμούσα να είμαι πουθενά, ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού από το να είμαι μαζί της και με τον Τζεφ».

Ζητάει επίσης από όλους τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς να μην πουν ποτέ ότι έχασε τη μάχη με τον μεταστατικό καρκίνο. «Ο καρκίνος μπορεί να πήρε τα πάντα από εμένα, αλλά δεν πήρε ποτέ την αγάπη μου, ή την ελπίδα μου ή την χαρά μου,» γράφει. «Δεν ήταν μία μάχη, ήταν απλά η ζωή, η οποία είναι τυχαία με σκληρό τρόπο και άδικη. Και έτσι συμβαίνουν μερικές φορές τα πράγματα».

762 Καρκίνος, ΜΗΤΕΡΑ

”Κάθε μέρα μετράει”

Η Χέδερ ζητά από όλους να κρατάνε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να «συνειδητοποιούν πώς αυτή η τρελή ζωή είναι μία εύθραυστη περιπέτεια».

«Μην το ξεχάσετε ποτέ, κάθε μέρα μετράει,» γράφει.

Ο άνδρας της δηλώνει συγκλονισμένος από την στήριξη που έχει λάβει. «Είναι εύκολο να το ξεχάσεις μερικές φορές, αλλά όλα αυτά τα posts και τα μηνύματα δείχνουν πόσο καλό υπάρχει στον κόσμο,» έγραψε με την σειρά του.

«Εάν πάτε στην κηδεία μου, σας παρακαλώ να έχετε ένα μπαρ που θα με κάνει περήφανη,» γράφει η Χέδερ. «Και το καλό που σας θέλω να υπάρχει πάρτι με χορό σε κάποιο σημείο.»

763 Καρκίνος, ΜΗΤΕΡΑ

Άφησε μία σειρά από γράμματα στην κόρη της

Και εάν δεν κλαίτε ήδη, σας έχουμε αφήσει το καλύτερο για το τέλος. Πριν τον θάνατό της, η Χέδερ έγραψε μία σειρά από γράμματα για την 4χρονη κόρη της, ένα για κάθε σημαντική -μελλοντική- στιγμή στην ζωή της, από την ημέρα που θα χάσει το πρώτο της δόντι μέχρι την ημέρα που θα κάνει το πρώτο της παιδί.

Στο γράμμα της λέει για την κόρη της: «Κάθε στιγμή μαζί της ήταν μία ευτυχία που δεν μπορούσα καν να φανταστώ μέχρι που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο.»

 

via: Enimerotiko