“Λατρεύω τα πάντα σε αυτόν”: 23χρονη δηλώνει τρελά ερωτευμένη με.. Boeing 737 και θέλει να παντρευτούν

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει μία νεαρή κοπέλα από τη Γερμανία που έχει δηλώσει ερωτευμένη με το Boeing 737.

quot latreyo ta panta se ayton quot 23chroni dilonei trela eroteymeni me boeing 737 kai thelei na pantreytoyn 4 Boeing, BOEING 737 MAX, ΓΑΜΟΣ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει μία νεαρή κοπέλα από τη Γερμανία που έχει δηλώσει ερωτευμένη με το Boeing 737.

Μια γυναίκα από την Γερμανία που δηλώνει ερωτευμένη με ένα αεροπλάνο επιμένει ότι το πάθος της δεν είναι αποκύημα της φαντασίας. Η Σάρα Ρόντο, που αναφέρει το Boeing 737 ως «σύντροφό» της, πετάει με το αεροσκάφος όσο συχνότερα μπορεί, ενώ έχει 50 αντίγραφα-μοντέλα στο σπίτι της.

Boeing
Έχει δώσει όνομα στο Boeing, το οποίο λέει Dicki και ελπίζει μια ημέρα να παντρευτούν, αν και θεωρείται παράνομο στη Γερμανία.

Η 23χρονη από το Ντόρτμουντ δηλώνει “Objectum Sexual”, που σημαίνει ότι έλκεται σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα.
quot latreyo ta panta se ayton quot 23chroni dilonei trela eroteymeni me boeing 737 kai thelei na pantreytoyn 1 Boeing, BOEING 737 MAX, ΓΑΜΟΣ

Όπως εξηγεί, παλαιότερες σχέσεις με άντρες δεν λειτούργησαν καλά για εκείνη, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει επίσης «ερωτευμένη» με ένα τρένο.

Boeing
«Το αεροπλάνο μου ονομάζεται Dicki. Λατρεύω τα πάντα σε αυτόν, αλλά κυρίως το πρόσωπο, τα φτερά και την μηχανή του- τα βρίσκω τόσο σέξι. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την αγάπη μου αλλά οι φίλοι μου το πήραν καλά και με ενθαρρύνουν», λέει.

quot latreyo ta panta se ayton quot 23chroni dilonei trela eroteymeni me boeing 737 kai thelei na pantreytoyn 3 Boeing, BOEING 737 MAX, ΓΑΜΟΣ

 

via: Enimerotiko