Ο γαμπρός χειροκροτεί πεσμένος στα γόνατα: Το ζεϊμπέκικο της νύφης στο γάμο της εντυπωσίασε τους καλεσμένους

Κατάφερε να μαγέψει τους πάντες στο γάμο η νύφη και όχι μόνο επειδή είναι το τιμώμενο πρόσωπο αλλά για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

o gampros cheirokrotei pesmenos sta gonata to zeimpekiko tis nyfis sto gamo tis entyposiase toys kalesmenoys ΓΑΜΟΣ, ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ, ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΝΥΦΗΣ

Κατάφερε να μαγέψει τους πάντες στο γάμο η νύφη και όχι μόνο επειδή είναι το τιμώμενο πρόσωπο αλλά για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

Στα γλέντια από τους γάμους συνηθίζεται να χορεύει ο γαμπρός. Ωστόσο, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Όπως είναι επίσης γνωστό πως για κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση.

Η νύφη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να μην υπολογίσει σε έθιμα και παραδόσεις. Αυτό, διότι όπως είπαμε και πιο πάνω, ήθελε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Όπως ήταν φυσικό, η ίδια έγραψε ιστορία.

Στους γάμους είναι σύνηθες το ζεϊμπέκικο να το χορεύει ο γαμπρός. Για αυτό και το παρακάτω που θα δείτε μας ξάφνιασε ιδιαιτέρως. Η νύφη αποφάσισε να αλλάξει το κατεστημένο και να ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ζεϊμπεκιά άφησε ιστορία. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νύφη έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και είναι το ίδιο αξιόλογο με αυτό των ανδρών.

Έτσι, η ίδια δεν επέλεξε να χορέψει τσιφτετέλι, όπως έκανε κάθε νύφη στο γάμο της. Αντίθετα, επέλεξε να χορέψει ένα χορό, με περισσότερο νόημα. Η νύφη με το νυφικό της δεν διστάζει να χορέψει και να κάνει τον άνδρα της, που είναι πεσμένος μπροστά της και την χειροκροτεί, να την καμαρώσει.

Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/embed/33DZ6JiJDyU

 

via: Enimerotiko