Αυτά τα 3 ζώδια μέσα στον Απρίλιο μπορεί να βρουν τον έρωτα

Σύμφωνα με το marieclaire.gr, αυτά είναι τα ζώδια που έχουν εύνοια στα ερωτικά τους αυτό το μήνα

Δίδυμος: υπάρχει φως στην ερωτική σου ζωή

Δεν θα έχεις πάντα την τύχη η θεά του έρωτα και της ομορφιάς να περνά 4 ολόκληρους μήνες στο ζώδιό σου. Μπορεί να είναι ανάδρομη αυτή τη φορά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Στην πραγματικότητα είναι μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις το ταξίδι της αγάπης προς τον εαυτό σου. Ανεξάρτητα με το αν είσαι σε κάποια σχέση, το να αγαπάς των εαυτό σου πραγματικά είναι το κλειδί για να είσαι ευτυχισμένη. Οι σχέσεις στη ζωή σου είναι αντανάκλαση της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. Αν είσαι ήδη σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση, τότε αυτή είναι μια ευκαιρία να το πας ένα βήμα παρακάτω. Εξάλλου δεν αγαπάς κάτι περισσότερο από τα γεγονότα και πάντα υπάρχει κάτι νέο για να μάθεις.

Ζυγός: έχεις ξανανιώσει αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι

Σου αρέσει να είσαι ερωτευμένη. Τόσο πολύ  που θα έκανες ότι περνάει από το χέρι σου για να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για να ξετυλίξεις την ομορφιά της ιδανικής αισθητικής. Η καλλιτεχνική και δημιουργική σου φύση ενεργοποιείται αυτό το μήνα και η Αφροδίτη θα “ξυπνήσει” τον5ο οίκο σου που είναι αυτός του ρομαντισμού, του πάθους και της αυθεντικότητας. Μιας και αυτός ο πλανήτης είναι ο κυβερνήτης σου, θα επηρεαστείς και από τις συνέπειες της ανάδρομης πορείας της και τα ρομαντικά θέματα θα αναδειχθούν. Ίσως έχεις την ευκαιρία να αποζημιωθείς από μια παλιά αγάπη οπότε μην αφήσεις αυτή την ενέργεια να πάει χαμένη. Επίσης, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα σου δώσει την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά project.

Τοξότης: κάτι θα σε διεγείρει εγκεφαλικά

Άσε την αγάπη να έρθει σε εσένα. Έχεις τόσα πολλά να ζήσεις αυτό το μήνα και ο έρωτας είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ενεργοποιείται ο 5ος οίκος σου που έχει σχέση με την αγάπη, τη χαρά, τον έρωτα και την δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και ενεργοποιεί και τον 7ο οίκο σου που είναι των συνεργασιών και των ατομικών σχέσεων. Αυτό δεν θα φέρει απλά αρμονία στις σχέσεις σου αλλά θα κάνει το χάρισμα σου ακόμα πιο έντονο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τον Απρίλιο θα επηρεάσει αυτό το κομμάτι της ζωής σου οπότε δώσε βάση στις σχέσεις σου.