Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 12 Μαΐου 2019

ftythytthtf ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα το πρωί και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η τέχνη μπαίνει στο πρόγραμμά σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να δώσει την διάθεσή του να ξεφύγεις τελείως από τα τετριμμένα κάνοντας μία  κοντινή απόδραση που θα απογειώσει το κέφι και θα σε ανανεώσει. Το βράδυ η Σελήνη περνά την Παρθένο και αρχίζεις να σκέφτεσαι πιθανές καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις λόγω της δουλειάς, κάτι που σου προκαλεί άγχος. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές της μέρας.

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου, καθώς το κέφι είναι στα ύψη και ο ερωτισμός διάχυτος μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές μπορεί να είναι νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν, αφού είσαι άκρως ερωτικό και γοητευτικός. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα το πρωί και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί ιδανικό κλίμα για εσένα και οικεία σου πρόσωπα για να περάσετε όμορφα στον προσωπικό σου χώρο, κάτι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους εντείνει το πάθος και την επιθυμία να συναναστραφείς κυρίως το ταίρι σου και να δημιουργήσεις έντονα ερωτικό σκηνικό  που θα απογειώσει τη σχέση σας. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο απογειώνοντας το κέφι, τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και τη θετικότητα, κάτι που θα γίνει άμεσα αντιληπτό στους γύρω σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

Σήμερα το σκηνικό που μπορεί να δημιουργηθεί σήμερα θα απογειώσει τον ερωτισμό και το πάθος στη σχέση, σου εκμεταλλεύσου την ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον αφού εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και τη θετική σου διάθεση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στο Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα και κοντινούς σου ανθρώπους διασκεδάζοντας και επικοινωνώντας με άμεσο τρόπο. Το εξάγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δημιουργεί έντονη τη διάθεση της δράση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε σχέση με το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις για να δρομολογήσεις νέες συμφωνίες. Το βράδυ η Σελήνη περνά στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με τα οικεία του πρόσωπα, καθώς η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά είναι καθοριστική.

Σήμερα όμορφες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν σαν ανάσες φρεσκάδας για την σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς είσαι άκρως επικοινωνιακός και το ερωτικό παιχνίδι είναι στα ύψη.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος με δυναμισμό, αφήνοντας πίσω ότι πιθανόν σε βασάνιζε. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να δεις αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για να περάσεις όμορφα.

Σήμερα η διάθεση για διασκέδαση το βράδυ είναι αισθητή και είναι αυτή που θα ευεργετήσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς το ερωτικό παιχνίδι έρχεται για τα καλά στο προσκήνιο.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους σε δραστηριοποιεί σε ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες που σε ικανοποιούν ιδιαίτερα. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά λογαριασμούς και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Έντονη μπορεί να είναι η ανασφάλεια, προσπάθησε μόνο να μην ταυτίζεις την προσωπική σου αξία με το εισόδημά σου.

Σήμερα απόλαυσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που σου δίνεται στη σχέση σου και φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία ,καθώς ο δυναμισμός και ο ερωτισμός σου είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στο Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές για δύο με το ταίρι σου εκδηλώνοντας τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να φέρει κοινωνικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο όπου θα συναντήσεις πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις ή έχουν σχέση με το παρελθόν. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου ανακτάς το δυναμισμό και το κέφι σου και γίνεσαι έντονα κοινωνικός. Προσοχή  γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και εγωιστής και αυτό να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι τους συνεργάτες σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη σχέση σου, δείξε πάθος και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον ερωτισμό και την τρυφερότητα.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει  με τον την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με φίλους ή τον σύντροφό σου απολαμβάνοντας τις στιγμές και τη διασκέδαση. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους πιθανόν να  σε δραστηριοποιήσει σε κοντινές αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την διάθεση σου. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και εντείνεται η εσωστρέφεια, καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο φως και σου δημιουργούν συναισθηματική θύελλα. Η τέχνη θα είναι το καλύτερο γιατρικό για να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου.

  

Σήμερα είναι ευκαιρία να απολαύσεις τις κοινές δράσεις με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα απογειώσει την αισιοδοξία και τη χαρά.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παραβρεθείς και να σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον διασκεδάζοντας. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους δεν αποκλείει να έρθουν στο προσκήνιο συζητήσεις σε σχέση με επιχειρήσεις ή οικονομικά ζητήματα που μπορείς να δρομολογήσεις άκρως επιτυχημένα. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς είναι πραγματικότητα ότι απολαμβάνεις την παρέα τους και ιδιαίτερα χαίρεσαι να εκφράζεις σκέψεις και απόψεις που μπορούν να ληφθούν.

Σήμερα μπορείς να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσει το πάθος και την ερωτική έξαψη.

Τοξότης

  

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους πιθανά να σε δραστηριοποιήσει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά υποχρεώσεις και ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει αρκετά όμως θα πρέπει να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου και δεν θα χάσεις.

Σήμερα είναι μέρα χαράς για εσένα και για το ταίρι σου και έχετε την ευκαιρία να περάσετε υπέροχα διασκεδάζοντας ή ξεφεύγοντας με μία κοντινή απόδραση στην ύπαιθρο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει  το ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Λέοντα  και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος ή το/η σύντροφό σου στο προσωπικό σου χώρο απολαμβάνοντας στιγμές. Το εξάγωνο της με τους Διδύμους  σε ωθεί στο να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να διευκολύνουν το πρόγραμμά σου. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο απογειώνοντας τη χαρά, το κέφι και την ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κανονίσεις να βγεις με την παρέα σου ή το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας.

Σήμερα το συναίσθημα είναι έντονο και μπορεί να οδηγηθείς σε άκρως ερωτικές στιγμές, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις αυτά που νιώθει στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η   νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει  που εντείνει παράλληλα την τρυφερότητα, την ασφάλεια και το πάθος.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό  σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με συνεργάτες ή με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους απογειώνει το ερωτικό πάθος και την επιθυμία και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στην προσωπική σου ζωή. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές αγγαρείες που μπορεί να προστίθενται και να επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου.

Σήμερα είναι ιδανικά να διασκεδάσεις με το/η σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ενισχυτικά για την σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς η γοητεία και ο ερωτισμός που αποπνέει δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Λέοντα και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συζητήσεις σε σχέση με την εργασία σου, καθώς η προσφορά σου φαίνεται να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται δεόντως. Το εξάγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικά ζητήματα  λύνοντας πιθανές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο το κέφι σου ανεβαίνει και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με τους συνεργάτες ή το/η σύντροφό σου.

Σήμερα λύσε ζητήματα της καθημερινότητας με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες,  καθώς, ιδιαίτερα το βράδυ, φλερτάρεις και γοητεύεις.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​