Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019

yryterthty ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019, ΖΩΔΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έντονη είναι η διάθεση του να έρθεις σε επικοινωνία ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να συναντηθείς και να συζητήσεις θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περνώντας χαλαρές στιγμές που σε ευχαριστούν. Οι κοντινές αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα καθώς είναι αυτές που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και η τάση να βαριέσαι εύκολα μπορεί να δημιουργήσει νεύρα και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου.

Σήμερα η διάθεση για διασκέδαση και η καλή επικοινωνία μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα από τον στενό περίγυρό που ανεβάζουν κατακόρυφα τη χαρά και εντείνουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και εσύ προβληματίζεσαι κυρίως για ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Είναι σημαντικό για εσένα να αυξηθεί το εισόδημα σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταστρώσεις σχέδια για συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα αφορούν την αύξηση σου ή μπόνους. Η μέρα δεν σε εμπνέει για έντονη κοινωνικότητα, όμως μπορείς να περάσεις ευχάριστα με λίγους και καλούς, σε ήρεμα στέκια, απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την παρέα. Ο ερωτισμός και το πάθος είναι στα ύψη, πρόσεχε μόνο μην γίνεις κτητικός και απόλυτος με το ταίρι σου και δημιουργηθούν εντάσεις.

Σήμερα αφέσου στον αισθησιασμό που σε εμπνέει το ταίρι σου και μην επιτρέπεις τις ανασφάλειές σου να πρωταγωνιστήσουν στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή, προσπάθησε μόνο να μην εκδηλώνεις τους φόβους σου γιατί λειτουργούν ανασταλτικά στις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου και νιώθεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να εκτοξεύονται για αυτό και πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες που να αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να καθορίσουν τις εξελίξεις. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και πρωταγωνιστεί σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς τραβάς τα βλέμματα με τη γοητεία που εκπέμπεις. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει επιθετικός υποκειμενικός και να παρεξήγησε εύκολα λόγια που ακούς από το ταίρι οι συνεργάτες σου κάτι που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και θέλεις από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι μπορεί να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία όπου και αν βρεθείς καθώς λάμπεις και γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος καθώς αναβιώνουν μνήμες του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Αυτό δεν σε βοηθά να σκεφτείς ξεκάθαρα καθώς το μυαλό θολώνει λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διέπει. Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, να δεις την ψυχική σου δύναμη για να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις ότι σε έχει στιγματίσει και λειτουργεί σαν ψυχολογικό βαρίδι στην εξέλιξή σου. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός καθώς συγκεντρώνεσαι, ισορροπείς και μπορείς να δεις σε βαθύτερο επίπεδο τις όποιες καταστάσεις σε προβληματίζουν.

Σήμερα μοναδικά τρυφερές στιγμές μπορείς να βιώσεις σήμερα με το/η σύντροφό σου, πρόσεξε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και να εγείρουν ανασφάλειες και φόβους που είχες καλά κρυμμένους μέσα σου. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος περνώντας όμορφες στιγμές μαζί τους. Η παρέα, η συζήτηση για πρωτοποριακά και κοινωνικά θέματα, το να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να είναι επαναστατικές και άκρως προοδευτικές είναι αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα. Σημαντικό για εσένα επίσης είναι η ομαδική δράση, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε συλλόγους ή οργανώσεις δείχνοντας προσπάθειά σου. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι η αλαζονεία και η εριστική διάθεση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, ιδιαίτερα με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα οι όμορφες στιγμές με την παρέα θα είναι αυτές που θα δώσουν ανανεωτική χροιά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον ο πρωτότυπος τρόπος σκέψης και έκφρασης. 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να επικεντρώνεις τη σκέψη σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να πιστέψεις στις δυνατότητές σου γιατί είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περιβάλλοντος αφού θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να ξεχωρίσεις.

Σήμερα άφησε τις ευθύνες της καριέρας στην άκρη και δώσε το χρόνο σου την προσωπική σου ζωή όπου μπορεί να απογειώσει τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο που μπορεί να ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδαση καθώς η αισιοδοξία και η χαρά βρίσκονται στο αποκορύφωμα. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις και να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και ξεφαντώνοντας. Οι κοντινές εκδρομές στην ύπαιθρο μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με το πάθος και το χιούμορ σου σε όποια παρέα και αν βρεθείς κινώντας το ενδιαφέρον προσώπων στο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

Σήμερα μοναδική ευκαιρία έχεις για να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας με το ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία και τον αισθησιασμό. 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έντονο μπορεί να είναι το άγχος από το πρωί καθώς ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Οι σκέψεις σου επικεντρώνεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή οι επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις και σε απασχολούν έντονα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το πάθος μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στην κτητικότητα, την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνονται και μπορείς να βιώσεις την απόλυτη συγχώνευση με το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου και να αποκαταστήσεις πιθανά ζητήματα που έχουν διαταράξει την ατμόσφαιρα. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και πιθανό είναι να βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που θα προκύψει. Γεγονός είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος καθώς η γοητεία σου τραβά τα βλέμματα των γύρω και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Πρόσεξε μόνο την τάση να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, κάτι που προκύπτει από τις δικές σου ανασφάλειες και το φόβο της μοναξιάς.

Σήμερα όμορφες στιγμές με το/η σύντροφό σου μπορείς να περάσεις σήμερα, εξέφρασε και τις δικές σου ανάγκες για να μπορέσεις να αντιληφθείς τι θέλεις πραγματικά. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα καθώς γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και ρίχνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην τακτοποίηση ζητημάτων της καθημερινότητας και δουλειές που μπορεί να εκκρεμούν καθώς νιώθεις ότι λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γκρινιάζεις και να επικρίνεις τους γύρω σου, κάτι που θα πρέπει να περιορίσεις διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Σημαντικό είναι να βάλεις ένα είδος άσκησης στο πρόγραμμά σου που θα σε βοηθήσει να εκτονώνεις την ένταση που έχεις. Είναι ιδανική μέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Σήμερα μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στο ταίρι σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αντιπαρατεθείτε έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση της ημέρας πιθανόν να μη σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή την παρέα σου καθώς το κέφι βρίσκεται στα ύψη. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να αποδεχθείς προσκλήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που θα περάσεις μοναδικά. Η τέχνη ανακουφίζει την ψυχή σου πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που απογειώνουν την ψυχολογία σου. Το ερωτικό παιχνίδι εντείνεται και μπορείς να δημιουργήσεις μία μοναδική ατμόσφαιρα για εσένα και το/η σύντροφό ή πιθανή νέα γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Σήμερα ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή απόλαυση τις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά σου. 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με μέλη της οικογένειάς σου καθώς μαζί τους νιώθεις ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις αλλαγές σε αυτόν, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδέχεσαι τους δικούς σου ανθρώπους ή το/η σύντροφό σου. Η κυκλοθυμία εντείνεται λόγω του ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου, πρόσεξε γιατί μπορεί να χαλάσει το όμορφο κλίμα που υπάρχει με τους γύρω σου.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο στο χώρο σου θα είναι ιδανικό για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δώσουν την αίσθηση του γνώριμου και της ασφάλειας.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​