Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 17 Μαΐου 2019

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι γεγονός ότι έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ανασφάλειες και απωθημένα που είναι καλά κρυμμένα μέσα σου και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό που αν δεν καταφέρει να τον χαλιναγωγήσεις το πιθανότερο είναι να εκτονωθεί στο σύντροφό σου λόγω καχυποψίας και ζήλιας που έρχονται στο προσκήνιο. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει μοναδικά προς το σωστό δρόμο.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και απωθημένα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε τον αισθησιασμό και το έντονο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα πρωτόγνωρη για σένα. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς για σένα είναι σημαντικό να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να λυθούν τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου λόγω της έντονης φοβίας που σου προκαλεί η μοναξιά. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες γιατί η υποχωρητικότητα αυτή θα σε οδηγήσει αργότερα στο να εκτονωθείς με ένταση και να δημιουργηθούν προβλήματα, γι’ αυτό καλό είναι να θέσεις αυτά που εσύ σκέφτεσαι επί τάπητος για να είναι οι σχέσεις σου επί ίσοις όροις.

Σήμερα υπέροχες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς η ανάγκη να βρεθείς μαζί του είναι έντονη και δεν είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις με τίποτα  την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και εντυπωσιάζεις με τη γοητεία σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η καθημερινότητα αυξάνει σημαντικά ρυθμούς, καθώς μπαίνουν στο πρόγραμμά σου νέες υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να αφορούν την εργασία ή πρόσθετες ασχολίες σου και αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί έντονο άγχος, γκρίνια και διάθεση να γίνεις άκρως επικριτικός με τους γύρω σου και κυρίως το συναδελφικό περιβάλλον. Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια μέσω γυμναστικής ή αθλήματος που σου αρέσει γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δύσκολο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Σήμερα μην εκτονώσεις  το ψυχολογικό φορτίο της καθημερινότητας στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι τόσες οι υποχρεώσεις που είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στον έρωτα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και απογειώνει τη χαρά, την παιδικότητα, τη διάθεση με εκδηλώσεις με ένταση τα συναισθήματά σου τόσο στους γύρω σου όσο και στο σύντροφό σου. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να κανονίσεις μία έξοδο που θα διασκεδάσεις με την παρέα και το ταίρι σου και θα περάσεις μοναδικές στιγμές. Ιδανική είναι η μέρα να προωθήσεις δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, αφού μπορείς να βρεις τον κατάλληλο δίαυλο για να πετύχεις τους στόχους σου.

Σήμερα ο έρωτας είναι κυρίαρχος σήμερα, προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό γιατί μόνο προβλήματα θα προκαλέσει. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές, καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και έχεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου και τα αγαπημένα πρόσωπα, καθώς είναι αυτά που θα δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον με ζεστασιά, τρυφερότητα, ασφάλεια και θαλπωρή που τόσο  επιζητάς σήμερα. Δεν αποκλείεται να έρθουν αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν οικογενειακές στιγμές στο μυαλό και αυτό να σου δημιουργήσει έντονη κυκλοθυμία που αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία θα προκαλέσει προβλήματα και αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου στο χώρο σου απολαμβάνοντας στιγμές για δύο άκρως ρομαντικές.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου δημιουργήσουν ασφάλεια και σιγουριά.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και αυτό που αποζητάς έντονα είναι να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο και ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, καθώς θέλεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας και διασκεδάζοντας. Έντονη κοινωνικότητα θα υπάρχει σήμερα, καθώς πολλές θα είναι οι προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα δεχθείς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την στείρα καθημερινότητα και θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου.

Σήμερα είναι ιδανική ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να λύσει ζητήματα που πιθανόν να σας απασχολούν, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας είναι εξαιρετική.  Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την επικοινωνιακή δεινότητα και το χιούμορ σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με λογαριασμούς ή οικονομικές εκκρεμότητες που τρέχουν για να δρομολογήσεις την τακτοποίησή τους. Πιθανή μπορεί να είναι η ανασφάλεια, καθώς έχεις την τάση να συνδέεις την προσωπική σου αξία με το εισόδημά σου, καλά θα κάνεις όμως να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου τι πραγματικά αξίζει μακριά από υλικά αγαθά και χρήματα. Το έντονο πάθος και ο ερωτισμός είναι υπαρκτά, προσοχή γιατί μπορεί να εκδηλώσεις κτητικότητα και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

  

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα απογειώσει τον αισθησιασμό και το πάθος στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας που τόσο από ζητάς.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, καθώς στρέφεσαι σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες και διεκδικείς την κάλυψή τους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως στο ταίρι και στους συνεργάτες σου. Πιθανές είναι οι κινήσεις για νέες συνεργασίες, καθώς ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη σου θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς στον εγωισμό, την επιθετικότητα και τον παρορμητισμό και αυτό να δημιουργήσει εμπόδια στις όποιες εξελίξεις.

Σήμερα εξέφρασε τα συναισθήματά και τις ανάγκες σου στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί και θα προσπαθήσει να σε καλύψει.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς πρωταγωνιστείς με την έντονη κοινωνικότητα και το δυναμισμό σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Τοξότης

  

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος που έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια και μπορεί να σε οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση, εσωστρέφεια και έντονη μοναχικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς, λόγω του ότι το μυαλό του ταξιδεύει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Η τέχνη και ο διαλογισμός είναι τα κατάλληλα «μέσα» για να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου και να έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου.

Σήμερα  ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσουν, επεδίωξε στιγμές μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να θέλουν και πάλι να βρεθούν δίπλα σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι ιδιαίτερα έντονη η ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς θέλεις να συζητήσεις μαζί τους και να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι να βρεθείς σε ομαδικές δράσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου συλλογικές προσπάθειες καθώς θέλεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και να βοηθήσεις στην επίτευξη στόχων που αφορούν πολλούς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου γιατί δεν αποκλείεται να αντιδράσεις απαξιωτικά σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Σήμερα βάλε κοινούς στόχους με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος θα λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και έρχεσαι αντιμέτωπος με υποχρεώσεις και ευθύνες που πολλαπλασιάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι αυτό μπορεί να σου προκαλεί έντονο άγχος και συγκρουσιακή διάθεση, όμως να θυμάσαι ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για να επιτύχεις την πολυπόθητη για εσένα  καταξίωση. Σημαντικό είναι να μην ξεχνάς ότι η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που δείχνεις μόνο θετικά θα επιδράσουν σε ότι και αν αναλάβεις, γι’ αυτό έχεις τη δυνατότητα να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιτύχεις θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η καριέρα σου απορροφά σημαντικό χρόνο και το ταίρι σου μπορεί να κάνει παράπονα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα είναι άκρως σημαντικές και για την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και είναι εμφανές ότι απογειώνεται η διάθεσή σου. Η αισιοδοξία και η θετικότητα που σε κατακλύζουν γίνονται άμεσα αντιληπτές από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Επικεντρώνεσαι στα πνευματικά του ενδιαφέροντα και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς σε συζητήσεις με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δείξε προσοχή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί η αμέλεια και η απροσεξία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Σήμερα ημέρα διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου που μπορεί να απογειώσει στα ύψη το ερωτικό στοιχείο στις σχέσεις σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καθώς η αισιοδοξία και η εξαιρετική σου διάθεση μαγνητίζουν πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​