Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019

dgdgdg ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να ανταποκριθείς στη δουλειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως αυτό μπορεί να προκαλεί άγχος και ένταση που μεταφέρεται στο συναδελφικό περιβάλλον προκαλώντας πιθανά συγκρούσεις. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συζητήσεις οικονομικού επιπέδου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις που να σε αιφνιδιάσουν με μία αύξηση ή μπόνους. Ευκαιρία να ξεφύγεις από τετριμμένες καταστάσεις κάνοντας πρωτότυπα πράγματα που θα σε ξεκουράσουν.

Σήμερα κάνε την διαφορά και σπάσε την ρουτίνα της καθημερινότητας που μπορεί να ταλανίζει την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που να απογειώσουν το πάθος και τον ερωτισμό.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου αφού νιώθεις πιο δυναμικός και ενεργητικός από ποτέ. Η χαρά και η παιδικότητα που εκφράζεις μαγνητίζει τους γύρω σου και πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα εντυπωσιαστούν και θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον άμεσα. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου είναι αυτό που μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση και απολαύσεις που θα απογειώσουν το κέφι και την διάθεση για να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Σήμερα κάνε την έκπληξη στο ταίρι σου και ανέβασε κατακόρυφα το θερμόμετρο του πάθους που μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο και θα έρθει κεραυνοβόλα για να προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να απασχολούν πρόσωπα αγαπημένα. Η ανάγκη να έρθεις κοντά με τους οικείους σου εκδηλώνεται άμεσα καθώς επιδιώκεις να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να κληθείς να αναλάβεις την διεκπεραίωσή τους. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές καταστάσεις και πάλι στο προσκήνιο που θα απασχολήσουν το οικείο περιβάλλον, προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν ένταση και καυγάδες.

Σήμερα απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να προκαλέσουν ένταση με το ταίρι σου, επικεντρώσου στον ρομαντισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει που θα προκαλέσει συναισθηματική θύελλα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επιδιώκεις να βρεθείς κυρίως με πρόσωπα από τον κοντινό σου περίγυρο αφού σε ικανοποιεί ιδιαίτερα να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις για διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Είναι καθοριστικό για εσένα να προωθήσεις θέματα εμπορικού ενδιαφέροντος καθώς μπορείς να προχωρήσεις σε θετικές για εσένα συμφωνίες. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα δείξουν ενδιαφέρον για εμπορικές συμφωνίες που πιθανά θέλεις να προωθήσεις.

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους και διασκέδαση θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου, αφού ξεφεύγετε από την ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν αιφνιδιαστικά που θα εκτοξεύσουν το κέφι και το ερωτικό παιχνίδι. 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στην διαχείριση του εισοδήματός σου γιατί δεν αποκλείεται να προβείς σε περιττά έξοδα που θα προκαλέσουν τελικά πρόβλημα και θα σου δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλεια. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις σε σχέση με την καριέρα σου και πιθανές απαιτήσεις που μπορεί να υπήρξαν. Αιφνιδιαστικές εξελίξεις μπορεί να σε ευχαριστήσουν και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σου.

Σήμερα το πάθος κορυφώνεται και μπορεί να πρωτοτυπήσεις στη σχέση σου αλλάζοντας την διάθεση και εξαφανίζοντας πιθανές ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά και να εντείνουν την αίσθηση της σταθερότητας και το πάθος.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με δυναμισμό τα συναισθήματά σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθούν οι γύρω σου τι είναι αυτό που ζητάς και σε ποιους τομείς θέλεις να σε ικανοποιήσουν. Πρωτοβουλίες θα πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, πρόσεχε γιατί η διάθεση να επιβάλλεις τα θέλω σου μπορεί να εγείρει εντάσεις. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα σε γεμίσουν χαρά.

Σήμερα καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς τη θετική σου διάθεση και να αδράξεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου μακριά από κοινοτυπίες και ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να έρθει κεραυνοβόλος έρωτας που θα αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σου.  

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Πληγές και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να εγκλωβιστείς σε σκέψεις που σε βασανίζουν και επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Η τέχνη και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να βρεις την διάθεσή σου. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις από το ταίρι σου που να σε γεμίσουν χαρά, ο συναισθηματισμός και ο πόθος εναρμονίζονται μοναδικά και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα μπορείς και εσύ να κάνεις την διαφορά αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι σου και αφήνοντας πίσω όποιες ανασφάλειες μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά για να προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αφού είναι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο από ποτέ και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν. Το να βρεθείς σε ομαδική προσπάθεια είναι ιδανικό για εσένα, καθώς μπορείς να εκφραστείς καλύτερα μέσω συλλόγων και οργανώσεων. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις από φιλικά πρόσωπα που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες αλλάζοντας την επαγγελματική σου πορεία.

Σήμερα στόχοι και φιλοδοξίες μπορούν να τεθούν και να βγάλουν τη σχέση σου από την ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και έντονη είναι η δραστηριότητα σε ότι αφορά την καριέρα σου που θα πρέπει να ανταποκριθείς, καθώς επιβαρύνεσαι επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργούν ένταση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με ανωτέρους σου λόγω απολυτότητας και διάθεσης επιβολής. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει προτάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της επαγγελματικής σου πορείας με θετικό τρόπο.

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν ξαφνικά, θα βοηθήσουν όμως να ξεφύγεις από τα τετριμμένα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέος κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε βγάλει από την μιζέρια και την ρουτίνα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ, καθώς το κέφι και η διάθεσή σου έχουν απογειωθεί. Σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό είναι αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, προσπάθησε μόνο να μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου γιατί δεν αποκλείεται να εκτεθείς. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για ξεφάντωμα από θα κορυφώσουν τον ερωτισμό και την διάθεση να φλερτάρεις και να περάσεις μοναδικά.

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα εκτοξεύσουν την διάθεση για διασκέδαση και το πάθος ανανεώνοντας ριζικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου και να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και εντείνει πιθανό εκνευρισμό και ανασφάλειες που μπορεί να νιώθεις, κάτι που μπορεί να έχει άμεση επίπτωση στην προσωπική σου ζωή και στις συναλλαγές σου. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα κλείσεις, σημαντικό είναι να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή γιατί είναι αυτή που θα σε κατευθύνει θετικά. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές οικονομικές καταστάσεις στο προσκήνιο σε σχέση με την οικογένεια, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δώσεις λύσεις που θα σε βγάλουν από ένταση και φόβους.

Σήμερα πρωτοτύπησε στη σχέση σου και κάνε το κάτι διαφορετικό που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ουράνια και θα δώσει ώθηση στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να σου κόψει την ανάσα. 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι καίριο για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν πιθανές γνωριμίες που θα δώσουν ώθηση για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά πρόσωπα στη ζωή σου που θα κάνουν προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα, κυρίως εμπορικής φύσεως. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες και δεν θα χάσεις.

Σήμερα καθοριστικό είναι να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης με μία ξαφνική απόδραση που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από διασκέδαση και παρέες που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα της συντροφικότητας και του έρωτα. 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​