Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 7 Ιουλίου 2018

zv ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΛΙΟΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και το τρίγωνο που  θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει σε αισθηματικά ζητήματα. Η γοητεία σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις αυτό που θέλεις θα δημιουργήσουν θετική εντύπωση και θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στόχο σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα φέρουν στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς. Ακόμα είναι πιθανόν να προκύψει μία νέα συμφωνία η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σου.

Σήμερα  θα μπορέσεις να φτιάξεις το κλίμα μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου και όχι μόνο να φτιάξεις αλλά να περάσετε μαζί και μία καταπληκτική ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ξαφνική γνωριμία θα ταράξει τα αισθηματικά ύδατα και θα σε βάλει στη διαδικασία να την κατακτήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι πιθανόν να μην ξυπνήσεις  με την καλύτερη διάθεση το πρωί καθώς η Σελήνη από τον Κριό εξακολουθεί να φέρνει στο προσκήνιο τις ανησυχίες σου, όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα  θα λειτουργήσει υπέρ σου.  Οι δικοί σου άνθρωποι θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς καλά για αυτό οι επαφές μαζί τους το πρωί είναι ιδανικό σενάριο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και η σύνοδος που θα σχηματίσει να τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες που θα εκπλήξουν πολλούς. Προσπάθησε να μην δράσεις παρορμητικά αν δεν θέλεις να κάνεις λάθη.

Σήμερα ο/η σύντροφός  θα είναι υποστηρικτικός/η προς εσένα  και αυτό είναι αρκετό για να νιώσεις πως έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συμβεί εντελώς ξαφνικά και μπορεί να σε αποδιοργανώσει όμως  αυτό μπορεί να είναι και ευχάριστο για αυτό μην απομακρυνθείς πριν δεις τις προθέσεις της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τις φιλικές σχέσεις οι οποίες είχαν διαταραχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Ακόμα είναι πιθανόν να νιώσεις πως οι άνθρωποι ενός συλλόγου με τον οποίο ασχολείσαι αναγνωρίζουν την προσπάθεια σου και  η επιβεβαίωση που θα πάρεις από εκείνους θα είναι σημαντική για την αυτοπεποίθησή σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει  την ξαφνική ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η σου. Πάρε το χρόνο σου και απομακρύνσου από την πολυκοσμία αν νιώθεις πως σε κουράζει προκειμένου να συγκεντρώσεις δυνάμεις.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα με κάτι που θα κάνει και αυτό θα πρέπει να το θυμηθείς την επόμενη φορά που θα του/ης θυμώσεις για κάτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς λεπτό καθώς θα βρει τρόπο να σε εκπλήξει, ιδιαίτερα αν τη θεωρούσες δεδομένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με κάτι άλλο όμως θα έχουν περιορισμένη διάρκεια και συγκεκριμένα μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη  παραμένει στον Κριό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι ευνοϊκό για οικονομικά ζητήματα για αυτό σκέψου τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και  η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα κάνει κάτι που θα σε εκπλήξει και θα τραβήξει την προσοχή σου. Από την άλλη είναι πιθανό να έχεις και νέα που αφορούν κάποιο φίλο σου τα οποία δεν περιμένεις και θα σε εκπλήξουν εξίσου, το μόνο σίγουρο είναι πως η ημέρα δεν θα είναι βαρετή.

Σήμερα αν το θελήσεις μπορείς να σκεφτείς κάτι για να κάνεις μία έκπληξη στον/τη σύντροφό σου και να του δείξεις πως είσαι ακόμα εκεί παρά την απουσία των τελευταίων ημερών λόγω άλλων υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα τα κρύβει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή οι οποίες θα προέλθουν από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη  βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνουν πως η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις για εσένα. Συναντήσεις με ευχάριστους ανθρώπους και νέες γνωριμίες είναι πιθανές και μάλιστα θα σε ξεσηκώσουν! Εκμεταλλεύσου το πρωινό για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς το μεσημέρι η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα φέρει επαγγελματικά ζητήματα στο προσκήνιο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως κάτι που περίμενες καιρό και αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κάνει την εμφάνισή του σήμερα. Πρόσεξε καθώς η ημέρα κρύβει εντάσεις αν δεν διαχειριστείς τυχόν εκνευρισμό σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου  μπορεί να σε ξεσηκώσει να πάτε κάπου ή να κάνετε μία μεγάλη βόλτα όμως πριν ενδώσεις σκέψου αν έχεις αφήσει ημιτελείς επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ με κάποιον/α που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα γίνει έντονο ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να ξυπνήσεις με βαριά διάθεση όμως το τρίγωνο της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις. Αιτία για αυτό θα γίνει ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο θα δώσει θετικά δείγματα σήμερα και θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στην ενεργό δράση μετά την αδράνεια των προηγούμενων ημερών. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα  νιώσεις έντονα την ανάγκη να πάρεις τον/τη σύντροφό σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο και να φύγεις έστω για ένα σαββατοκύριακο. Αν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις πίσω σου τότε σίγουρα θα μπορέσεις να το κάνεις, η απόφαση είναι στο χέρι σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου βάλει ιδέες και θα σε παρασύρει να οργανώσετε μία απόδραση μόνο για δύο και μάλιστα ξαφνικά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει τελείως διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου, διαφορετική κουλτούρα και μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα μπορέσεις να βρεις τρόπο για να ισορροπήσεις τα θέλω σου σε σχέση με αυτά που θέλουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, καθώς το τρίγωνο της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να προβάλεις τις δικές σου ανάγκες με όμορφο και μη αμφισβητήσιμο τρόπο. Προτίμησε να κάνεις συζητήσεις που σχετίζονται με τα θέλω σου το πρωί καθώς οι συγκυρίες θα είναι πιο ευνοϊκές. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα εγείρει έντονα συναισθήματα και την ανάγκη σου να υπερβείς τα όρια. Πρόσεξε καθώς αυτή η υπέρβαση ορίων είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά ζητήματα μπορεί να βάλει σε κίνδυνο πράγματα και ανθρώπους που δεν θέλεις να χάσεις.

Σήμερα  πρέπει να θυμάσαι πως όσο πιο ανοιχτός/η είσαι με τον/τη σύντροφό σου τόσο πιο άνετα θα νιώσει εκείνος/η και θα σου ανοιχθεί αντίστοιχα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση  η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει μία έντονα ερωτική ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις λίγες παραπάνω δουλειές αλλά αν εκμεταλλευτείς σωστά το χρόνο που έχεις σίγουρα θα καταφέρεις όχι μόνο τις τελειώσεις αλλά και να αμειφθείς για αυτές. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα  δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να αποφορτιστείς από την πίεση της καθημερινότητας. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου σχεδόν θα «εισβάλουν» στη ημέρα σου.  Δεν χρειάζεται να ανησυχείς παρά μόνο να θυμάσαι πως ακόμα και αν γίνουν κάποιες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βγεις ωφελημένος/η.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να κάνει κάτι και να σε εκπλήξει, τώρα αν θα είναι δυσάρεστη ή ευχάριστη η έκπληξη θα εξαρτηθεί και από  παράγοντες του προσωπικού σου χάρτη. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα ξαφνικό ειδύλλιο με κάποιον συνεργάτη σου θα σε αποσυντονίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα υποδηλώνει πως η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και με όρεξη για φλερτ και αισθηματικά παιχνίδια! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως αυτές οι υποχρεώσεις μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά και να ακυρωθούν ή να προστεθούν και άλλες. Σήμερα θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα για αυτό προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο γίνεται περισσότερο το πρωί που θα είναι πιο χαλαρό.

Σήμερα  επίλεξε να ξεκινήσεις την ημέρα σου παρέα με τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ευνοεί τον έρωτα, το φλερτ και την καλοπέραση γενικότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να επενδύσεις και να ασχοληθείς με ένα αισθηματικό σου ζήτημα το πρωί καθώς μετά μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα από το πρωί δεν θα έχεις όρεξη ούτε καν να πας στη δουλειά καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μέρες του Κριού θα κάνει έντονη την ανάγκη σου να μείνεις σπίτι και να χουζουρέψεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα υποδηλώνει πως όχι μόνο θα σηκωθείς και θα βγεις έξω αλλά θα κερδίσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις όπου και να βρεθείς! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα δώσει έμφαση στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει εκπλήξεις από τους φίλους σου ή τον/τη σύντροφό σου οι οποίες θα σε παρασύρουν σε ένα πιο χαλαρό ρυθμό. Όσες δουλειές και αν έχει σήμερα ή όσο και αν θέλεις να μείνεις στο σπίτι, το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για αισθηματικές επαφές και κοινωνικές συναντήσεις!

Σήμερα θα βρεις τρόπο να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με τον/τη σύντροφό σου  αρκεί να τον/ην βοηθήσεις να κατανοήσει τις ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας κεραυνοβόλος έρωτας  έχει μεγάλες πιθανότητες να προκύψει σήμερα ακόμα και αν προσπαθήσεις να του κρυφτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού σου χαρίζει άνεση με τους ανθρώπους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα πέρα από τη διάθεση σου για βόλτες μπορεί να φέρει και ένα νέο έρωτα στο διάβα σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πώς μπορεί να προκύψει μία ξαφνική υποχρέωση του σπιτιού ή μία δουλειά που σχετίζεται με ηλεκτρολογικά θέματα. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της ημέρας και μην ξεκινήσεις να φωνάζεις!

Σήμερα προτίμησε τις πρωινές ώρες για να πιείς ένα καφέ με το/η σύντροφο σου καθώς από το μεσημέρι και έπειτα μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη για αυτό περιφρούρησε πράγματα που θέλεις να παραμείνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα βοηθά τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς σου χαρίζει ευχέρεια και ικανότητες στις διαπραγματεύσεις τέτοιου είδους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως υπάρχουν και άλλα θέματα εκτός από τα οικονομικά τα οποία αξίζουν της προσοχής σου. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα κάνουν ξαφνική είσοδο στην ημέρα σου και μάλιστα μπορεί να σου έχουν και νέα. Βρες χρόνο για να τους συναντήσεις και μην είσαι βιαστικός/η στις μετακινήσεις σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα το ταίρι σου θα γίνει αγγελιαφόρος νέων που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και κατά συνέπεια θα ασχοληθείτε με αυτά αφήνοντας πίσω τα δικά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία απρόσμενη γνωριμία που θα προέλθει από το στενό σου περιβάλλον θα σε εκπλήξει ευχάριστα

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​