ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έρχεται η θεατρική παράσταση «Η μέθοδοs του Δρ. Παλομέρο» από το Θέατρο Δέντρο

Στο πλαίσιο του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων, ο Δήμος Αγίας Νάπας φιλοξενεί το Θέατρο « Δέντρο» και την παράσταση «Η μέθοδος του Δρ. Παλομέρο»

Palomero 1

Στο πλαίσιο του Τριμήνου Θεατρικών Παραστάσεων, ο  Δήμος Αγίας Νάπας φιλοξενεί το Θέατρο «Δέντρο» και την θεατρική Παράσταση «Η μέθοδος του Δρ. Παλομέρο», την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 20:00.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο «Τοκ-τοκ» του Λοράν Μπαφί και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αγίας Νάπας.

Λίγα λόγια για το έργο: 

Ο παγκοσμίου φήμης Ισπανός γιατρός Παλομέρο, ειδικευμένος στη θεραπεία ιδεοψυχαναγκαστικών διαταραχών, επισκέπτεται μία φορά το μήνα το ιατρείο του στο Παρίσι για να εξετάσει τους ασθενείς του. Στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου τον περιμένουν έξι ασθενείς, που περίμεναν πολλούς μήνες για να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού μαζί του.

Ο Φρεντερίκ πάσχει από κοπρολαλία, ο Αλέν από αριθμομανία, η Καντίντ από μικροβιοφοβία, η Μαρί από ψυχαναγκαστικό σύνδρομο, η Λιλί από παλιλαλία, ο ‘Οττο από γραμμοφοβία.Όλες αυτές οι παράξενες εμμονικές διαταραχές εκδηλώνονται ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης εκρηκτικής συνύπαρξης. Η ώρα περνά και ο γιατρός δεν εμφανίζεται.

Η βοηθός του ενημερώνει τους ασθενείς ότι η πτήση του γιατρού από τη Μαδρίτη έχει καθυστέρηση, αλλά ότι ο γιατρός θα έρθει οπωσδήποτε. Οι ασθενείς μη έχοντας τι άλλο να κάνουν, αποφασίζουν να σπάσουν την ανία και την αμηχανία της αναμονής: συζητούν για το πρόβλημά τους, γνωρίζονται καλύτερα και εξομολογούνται ο ένας στον άλλον τις αγωνίες και τις επιθυμίες τους.

Ένα τρελό γαϊτανάκι φόβων, επιθυμιών και συναισθημάτων, που θα οδηγήσει σε ένα απρόσμενο και συγκινητικό φινάλε.

Διασκευή – Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Λεοντάρης
Παίζουν:
Φρεντερίκ: Σταύρος Λούρας
Αλέν: Μάριος Μεττής
Καντίντ: Κατερίνα Λούρα
Μαρί: Ηλέκτρα Φωτιάδου
Λιλί: Αιμιλία Βάλβη
Όττο: Ονησίφορος Ονησιφόρου

275602230 132800202613069 5455135534210550027 n
Είσοδος ελεύθερη!Θα τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση Safe Pass.