Έρχεται η νέα BMW X2

a2 BMW, X2, Αυτοκίνητο

Η BMW παρουσίασε ένα ακόμη μοντέλο το οποίο έρχεται να καλύψει το μικρό κενό, ανάμεσα στην Χ1 και τη X3. Τουλάχιστον έτσι μαρτυρά το όνομα που είναι το… Χ2 γιατί στην πραγματικότητα η Χ2 είναι μικρότερη της Χ1 και κάτι ανάμεσα σε Σειρά 1 και Χ1 με σπορ χαρακτηριστικά και σύγχρονη σχεδίαση που αναζητά πλέον μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού.

Εξωτερικά οι σπορ γραμμές δείχνουν και το στόχο που έχουν βάλει οι Γερμανοί που έχει να κάνει με το ηλικιακά μικρό κοινό. Μεγάλη μάσκα, φώτα LED και μεγάλοι αεραγωγοί δείχνουν τον άγριο χαρακτήρα του μοντέλου ενώ οι γραμμές του και ιδίως αυτές στην πίσω κολώνα θυμίζουν έντονα hatchback υπερυψωμένο αμάξωμα. Εσωτερικά κυριαρχεί η πολυτέλεια και ο σπορ χαρακτήρας ενώ βασίζεται στα γνωστά πρότυπα των μοντέλων τη BMW. Ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνης αφής (ανάλογα με την έκδοση) που μέσα από αυτή ο οδηγός συνδέει το κινητό του, ακούει μουσική κ.ά.

Από πλευράς κινητήρων η X2 θα είναι διαθέσιμη και με τον τρικύλινδρο βενζίνης 1.5 λίτρων με τους 136 ίππους (θα υπάρχει και 1.5 diesel με 116 ίππους) ενώ θα υπάρχουν και άλλες πιο δυνατές εκδόσεις με κορυφαία όλων την έκδοση M με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 300 ίππους!

Στους δρόμους αναμένεται να τη δούμε αρχές του 2018.

a10 BMW, X2, Αυτοκίνητο a9 BMW, X2, Αυτοκίνητο a8 BMW, X2, Αυτοκίνητο a5 BMW, X2, Αυτοκίνητο a4 BMW, X2, Αυτοκίνητο a 1 BMW, X2, Αυτοκίνητο a1 BMW, X2, Αυτοκίνητο a3 BMW, X2, Αυτοκίνητο