135 άριστους μαθητές βράβευσε ο Δήμος Σωτήρας (εικόνες)

FDG 7983 scaled Νέα Αμμοχώστου

135 άριστους μαθητές βράβευσε ο Δήμος Σωτήρας κατά την Εκδήλωση αφιερωμένη στα Ελληνικά Γράμματα και τους Τρεις Ιεράρχες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

FDG 7827 Νέα Αμμοχώστου

Βραβείο απονεμήθηκε και στη Δρ. Αργυρώ Φελλά η οποία τον Φεβρουάριο του 2017 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο: “Αναγνωστική Ικανότητα: Γνωστικοί και Ηλεκτροφυσιολογικοί Δείκτες Επίδοσης”. Η απονομή έγινε στα πλαίσια της βράβευσης ατόμων που κατάγονται από τη Σωτήρα και έχουν επιτύχει την ανώτερη βαθμίδα μόρφωσης με την απόκτηση διδακτορικού τίτλου σπουδών.

FDG 7817 Νέα Αμμοχώστου

Επίσης, απονεμήθηκαν βραβεία από τη Σχολική Εφορεία σε τελειόφοιτους μαθητές οι οποίοι πρώτευσαν στην επίδοσή τους κατά τη σχολική χρονιά 2016-17.

FDG 7816 Νέα Αμμοχώστου

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Καθηγητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Παιδαγωγικές αρχές των Τριών Ιεραρχών”.

FDG 7800 Νέα Αμμοχώστου

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Σωτήρας, κ. Γεώργιος Τάκκας και ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Ιωάννου.

FDG 7790 Νέα Αμμοχώστου

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των βραβείων σε αριστούχους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και Εσπερινών Γυμνασίων-Λυκείων κατά τη σχολική περίοδο 2016-2017 και σε όσους μαθητές κατέκτησαν σημαντική επαρχιακή, παγκύπρια, πανελλήνια ή και παγκόσιμα διάκριση σε διαγωνισμό που αφορά τα γράμματα.

FDG 7794 Νέα Αμμοχώστου

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης οι ιεροψάλτες της Σωτήρας έψαλαν ύμνους για τους Τρεις Ιεράρχες.

FDG 7785 Νέα Αμμοχώστου

Φωτογραφίες: Foto Di Georgia

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Famagusta.News