ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στην παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΦ μουσική εκδήλωση με τη ΣΜΕΦ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 6446 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου

Στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας, μουσικό πρόγραμμα με ερμηνείες ελληνικών, ξένων και παραδοσιακών τραγουδιών, από την Στρατιωτική Μουσική Εθνικής Φρουράς (ΣΜΕΦ).

DSC 6405 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι στο πρόγραμμα της ΣΜΕΦ παρουσιάστηκαν γνωστά ελληνικά, ξένα και παραδοσιακά τραγούδια. Τη διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο Ανθυπασπιστής του Πεζικού Ευσταθίου Αντρέας, την παράσταση επιμελήθηκε ο Υπολοχαγός Μουσικού Σώματος Ιλιάσκος Ιωάννης ενώ συμμετείχε και το χορευτικό συγκρότημα “Χορόκραμα”.

DSC 6400 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν “ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ο Υπαρχηγός Υποστράτηγος ΓΕΕΦ Χρυσηλίου Κωνσταντίνος, ο Διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Μαυρομμάτης Γεώργιος, Βουλευτές, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτου και πλήθος κόσμου.

DSC 6356 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου

Εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Καρούσου, ο Αντιδήμαρχος χαιρέτισε την εκδήλωση λέγοντας πως “αποτελεί μεγάλη τιμή για την Αγία Νάπα να φιλοξενεί την παράσταση της ΣΜΕΦ “Μουσικό Ταξίδι”. Είναι υποχρέωσή μας να διατηρούμε και να αναβαθμίζουμε εκδηλώσεις που μας υπενθυμίζουν τις ρίζες μας και προβάλουν τον πολιτισμό και την πολιτιστική μας κληρονομιά του τόπου μας”

DSC 6344 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Ηλίας Λεοντάρης “ευχαρίστησε το Δήμο Αγίας Νάπας για την αποδοχή της πρότασης και τη φιλοξενία” και πρόσθεσε πως “το γεγονός ότι η συναυλία παρακολουθείται από τους στρατιώτες, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Εθνική Φρουρά δεν θέλει τους εθνοφρουρούς της να είναι κλεισμένοι στα στρατόπεδά τους αλλά τους δίνει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό μας”.

DSC 6337 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6332 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6319 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6315 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6312 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6301 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6293 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6289 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου DSC 6273 Εθνική Φρουρά, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News / ΚΥΠΕ