«Και τώρα τί;» – Η παιδική παράσταση του «Θεάτρου Μασκαρίνι» στο Αυγόρου

1372F4FA 4989 4476 B1A3 F3EC216B6AC9 Θέατρο, Νέα Αμμοχώστου

Η νέα θεατρική παράσταση του «Θεάτρου Μασκαρίνι» σήμερα Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα έρχεται στο Πολυδύναμο Κέντρο Αυγόρου.

Είσοδος: €3

Διοργανωτές: Σύνδεσμοι Γονέων Δημοσίων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Αυγόρου.

Στηρίζει: Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου

693272C3 C216 4CD2 B246 07377681DD9D Θέατρο, Νέα Αμμοχώστου

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, την εσωτερική δύναμη που κρύβει μέσα του, ο καθένας απο μας. Πόσο σημαντική είναι για όλους, η πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις μας. Σημασία έχει να μην το βάζεις κάτω, να αγωνίζεσε και σίγουρα θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Φιλία, αγάπη, κατανόηση, αλληλοβοήθεια, σεβασμός είναι αξίες που ο καθένας από μας, πρέπει να κουβαλά μαζί του, αν θέλουμε να αλλάξουμε, έστω και λίγο, προς το καλύτερο, τον κόσμο μας.

Το θαυμαστό ταξίδι ξεκινά, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, αγκαλιές και χαμόγελα. Μια παράσταση κατάλληλη για παιδιά 3 έως 103 χρόνων, γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια, χιούμορ, χρώμα, τραγούδι και χορό, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

DEA53F22 38B4 48AD 80A7 0D5584ED5CB7 Θέατρο, Νέα Αμμοχώστου

Ιστορία του έργου:

Δύο φίλοι ο Μπάνυ και η Ελπίδα, ξεκινούν το πιο θαυμαστό ταξίδι της ζωής τους. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα ονειρεύτηκαν κι έτσι ο Μπάνυ, μόνος πια, ξεκινά έναν αγώνα για να βρεθεί, στο πλευρό της φίλης του.

Ένα ταξίδι στα πιο θαυμαστά μέρη του κόσμου, γεμάτο ανατροπές, μέσα από τις οποίες, ανακαλύπτουμε τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής. Αγάπη, φιλία, πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις μας, αλληλοβοήθεια όπως επίσης και η δύναμη που κρύβει μια αγκαλιά, είναι μόνο μερικές απ’ αυτές. Πόσο αναγεννημένος, μπορεί να βγει κάποιος μέσα απο ένα τέτοιο ταξίδι; Θα καταφέρει άραγε ο Μπάνυ, να ξαναβρεί την Ελπίδα του;

Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου ενω την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή.

85EAB320 4F3C 46BB 8926 C20BED9E1BA1 Θέατρο, Νέα Αμμοχώστου

Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρη Δημητρίου. Την νεράιδα έφτιαξε η Βασιλική Ανδρέου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Μάρκος-Ιούλιος Δρουσιώτης, Χρυστάλλα Σκόρδου, Άντονυ Παπαμιχαήλ και Κρίστη Χαραλάμπους. Φωνή νεράιδας Βίκη Γεωργιάδου.