Η Ελένη Φουρέιρα ξανά στην σκηνή της Eurovision

Μόλις έναν μήνα μακριά είναι η Eurovision 2019 που φέτος θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, μετά την περσινή νίκη της Netta και του «Toy» της. Η Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και η Τάμτα που

Η Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και η Τάμτα που θα τραγουδήσει στο «Replay» για την Κύπρο προετοιμάζονται πυρετωδώς και ανυπομονούμε μαζί τους για τη στιγμή που θα ανέβουν στη σκηνή τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού.

Την μεγάλη έκπληξη όμως μας ετοίμαζε μια αγαπημένη σου τραγουδίστρια, που πέρυσι κατέκτησε την δεύτερη θέση. Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει φέτος στον τελικό της Eurovision και δεν είναι ψέμα. Τόσο η δισκογραφική της εταιρεία, όσο και η ίδια έκανε την ανακοίνωση μέσα από το Instagram account της.

Η βασίλισσα της pop, όπως τη φωνάζουν θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision μαζί με άλλους νικητές όπως ο Måns Zelmerlöw, η Conchita Wurst και ο Verka Serduchka.ART και θα τραγουδήσει το αξέχαστο «Dancing Lasha Tumbai» ή αλλιώς «Ζίμπεν ζίμπεν» το τραγούδι της Ουκρανίας το 2007.

 

Πηγή