Άσχημα νέα για το χειρουργείο της Παλιοσπύρου αποκάλυψε η Ναθαναήλ

Έγινε γνωστό πως η Ιωάννα χρειάστηκε να κάνει το 11ο κατά σειρά χειρουργείο και τότε είχε γίνει γνωστό πως η συγκεκριμένη επέμβαση θεωρούνταν πολύ κρίσιμη και σοβαρή.

errteerter

Είναι γνωστό πως η Αννίτα Ναθαναήλ, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχει σταθεί πλάι της σε κάθε βήμα και οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, όχι μόνο στήριζε την Ιωάννα και κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, αλλά την έχει συνοδεύσει σε πολλά από τα ταξίδια που χρειάστηκε να κάνει η Παλιοσπύρου στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε θεραπείες και χειρουργεία για την αποκατάσταση της υγείας της.

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 9/3, έγινε γνωστό πως η Ιωάννα χρειάστηκε να κάνει το 11ο κατά σειρά χειρουργείο και τότε είχε γίνει γνωστό πως η συγκεκριμένη επέμβαση θεωρούνταν πολύ κρίσιμη και σοβαρή.

Δυστυχώς, η Αννίτα Ναθαναήλ, με δηλώσεις της στην κάμερα πρωινής εκπομπής, έκανε γνωστό πως το συγκεκριμένο χειρουργείο δεν πήγε καλά.

Η ίδια αρκέστηκε στο να πει πως δεν πήγε καλά η επέμβαση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, λέγοντας πως αυτές πιθανά θα τις δώσει η γιατρός της Ιωάννας ή η ίδια η Ιωάννα.

sigmalive.com